Temaslı sporlarının geleceği konuşulacak

Temaslı sporlarının geleceği konuşulacak

Temaslı takım sporlarının federasyon başkanları ile Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu’nun hafta başında toplantı yapmayı planladığı öğrenildi

A+A-

Yeni tip coronavirüs salgını nedeniyle olumsuz etkilenen ülke sporunun devamı ile ilgili belirsizlik devam ederken, özellikle temaslı takım sporlarının geleceği ile ilgili yeni hafta itibarı ile somut adımlar atılması bekleniyor. Bu bağlamda Sağlık Bakanlığı, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu’nun temaslı takım sporlarının federasyon başkanları ile bir araya gelerek bir toplantı yapmayı planladığı öğrenildi.

 

Futbolda netleşmeyen konular var

Özelde futbolun devamı ile ilgili çalışmalarla ilgili olarak Sağlık Bakanlığı, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu arasında görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Elde edilen bilgiye göre daha üzerinde çalışılan ve tam olarak anlaşma sağlayamayan konuların olduğu bilgisi edinildi.

 

Temaslı takım sporlarının federasyonları ile toplantı yapılması planlanıyor

Sporun devamı ile ilgili ise yeni hafta itibarıyla temaslı takım oyunlarını ilgilendiren görüşmelerin yapılması bekleniyor. Bu bağlamda Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu ile basketbol, voleybol, futbol ve hentbol gibi temaslı takım sporlarının federasyon başkanları ile bir toplantı düzenlemeyi planladığı bilgisi edinilirken, izlenecek yolun belirleme çalışmalarının yapılmasının düşünüldüğü öğrenildi.

Bu haber toplam 3988 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.