Taraftardan Süper Kupa'ya yoğun ilgi

Taraftardan Süper Kupa'ya yoğun ilgi

Mağusa Türk Gücü ile Yenicami arasında oynanan Ahmed Sami Topcan Süper Kupa karşılaşmasına taraftarla ve futbol severler yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

2021-22 futbol sezonunun ilk resmi müsabakası olma özelliği taşıyan Süper Kupa karşılaşmasına taraftarlar ve futbol severlerin yoğun ilgisi oldu. Zira, Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nın tribünlerinin tamamı dolarken, bazı futbol severler de müsabakayı zemini çevreleyen duvar üzerinde takip etti.

 

Girişte Adapass kontrolü yapıldı

Müsabakaya girişte ise sağlık önlemleri çerçevesinde kontroller yapılarak giriş sağlandı. Ülkemizde bir süre önce hayata geçirilen Adapass uygulaması ile futbol severler stat içerisine alındı. Aşılı olanlardan test istenmezken, aşısız kişilerin test sonuçları talep edildi.

 

Mağusa’da ilk kez oynandı

2011 yılında Kıbrıs’ın kuzeyinde çeşitli statlarda oynanan Süper Kupa karşılaşması, ilk kez Mağusa’da yer aldı. Daha önce Lefkoşa Atatürk Stadı, Güzelyurt Üner Berkalp Stadı, Girne Mete Adanır Stadı, Cihangir Stadı ve İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanan karşılaşmaların ardından Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı, Süper Kupa’nın oynandığı altıncı stat oldu.

 

Bu haber toplam 579 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.