“Şu anda takımıma konsantreyim”

“Şu anda takımıma konsantreyim”

AKSA Süper Lig ekiplerinden Mesarya ile yeniden anlaşan deneyimli oyuncu Mustafa Yaşınses SPORYENİ'ye konuştu, "Kabuk değişimini en verimli şekilde tamamlayıp ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Mesarya ile yeniden anlaşan deneyimli oyuncu Mustafa Yaşınses, yapılan anlaşmanın ardından SPORYENİ'ye açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılı ekibin bir değişim içerisinde olduğuna vurgu yapan tecrübeli oyuncu, “Bu kabuk değişimini en verimli şekilde tamamlayıp ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

“Ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz”

Yeniden sarı kırmızılı forma altında mücadele edecek olan tecrübeli oyuncu, Mesarya’nın şu anda bir kabuk değişimde olduğuna dikkat çekti, takıma hem genç, hem de tecrübeli oyuncuların katıldığını söyledi. Yaşınses, “Takımımız, kurulduğu günden bugüne birçok kişinin emek verdiği üzerine koyarak devam eden bir ivmesi var. Kulüpte bir değişim yaşanıyor. Başta hocamız değişti, buradan da Nazım hocama, bana, bize ve kulübe kattıkları için kendi adıma teşekkür ederim. Bir diğer kaliteli hocamız Serkan Önet ile sezon açılışını yaptık, aramıza hem yeni gençler hem de tecrübeli futbolcular katıldı. Bu kabuk değişimini en verimli şekilde tamamlayıp ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Şu an bir hedef belirlemek, değişim sürecinde olan bir takım için gerçekçi olmaz” ifadelerini kullandı.

“Şu an için takımıma konsantreyim”

Bire süredir Miracle Karşıyaka’ya transfer olacağı konuşulan Yaşınses, kulüplerin anlaşamadığını ve Mesarya’da kaldığını söyledi. Deneyimli oyuncu, “Kamuoyunun bildiği üzere bir transfer olasılığı vardı. Kulüpler bazında anlaşma sağlanamadı sonuç olarak da ben Mesarya’nın bonservisli oyuncusuyum. Benim de bu transferin olmamasından dolayı mağduriyet yaşamamam için sponsorumuz bir fedakârlık gösterdi ve takımda kalmam sağlandı. Şu an için takımıma konsantreyim” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 853 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.