Sprint heyecanı İnönü’de yaşanacak

Sprint heyecanı İnönü’de yaşanacak

Sprint Şampiyonası’nın ikinci yarışı Cumartesi günü yapılıyor

A+A-

2021 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Sprint şampiyonası 2. yarışı 29 Mayıs cumartesi günü saat 14.00’te İnönü’de gerçekleşecek. Tamamen ayrı bir şampiyona olan ve gittikçe ilgisi artan Sprint Şampiyonası, her yıl olduğu gibi ikinci yarışını tüm motorsporseverler tarafından da çok sevilen İnönü parkurunda yapılacak.

unnamed.jpg

21 ekip yarışacak

Yakın Doğu Bankası, Çağkan Yapı İskele, Aveon Sigorta, Gopro, Polaris, Basel Energy, Genpower, Limasol Online, Çağla Car Care, Tekan Mobile, Mulla Rent A Car sponsorlukları ile gerçekleşecek Basel Holding 2. sprint yarışında iddialı isimler start alacaklar. Fikri Macila-Doğa Koyuncu ikilisinin lider götürdüğü şampiyonada, ilk yarışın ikincisi Enver Haskasap-Halil Mulla, üçüncüsü Cahit Yetkili-Harun Çakır, iki kez ralli şampiyonu Rauf Denktaş-Mehmet Mişon, son yarışların etkili ismi Murat Aşık-Nebil Öneral gibi iddialı pilotların yanında birbirinden süratli pilotlar İnönü de kıyasıya mücadele edecekler.

32c3f6d6-cc00-67b7-f01a-9d678cd71c27.jpg

14.00’te başlayacak

İnönü köy meydanına kurulacak olan Servis Alanı ile start alacak olan yarışta, ekipler 3 kez İnönü’deki 10 km’lik etabı geçecekler. İnönü özel etabı yıllardan sonra oluşturulan seyir noktası ile eski ralli kros pistinin de bir bölümünü kullanacak ve yarışı izlemek isteyen motorsporseverler kolayca bu noktaya ulaşabilecekler. Saat 16.30’da yine servis alanında gerçekleşecek ödül töreni ile son bulacak yarışta maske, mesafe ve hijyen kurallarına da uyulacak. Yapılan açıklamada yarış ile ilgili tüm detayların www.kktok.org adresinden bulunabileceği belirtildi.

Bu haber toplam 728 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.