Sporcularımız Alanya’da mücadele etti

Sporcularımız Alanya’da mücadele etti

14 ülkenin katılımı ile Alanya’da 30 Kasım - 3 Aralık tarihlerinde IV. Futboltenisi Dünya Şampiyonası’nda büyük heyecan yaşandı.

A+A-

14 ülkenin katılımı ile Alanya’da 30 Kasım - 3 Aralık tarihlerinde IV. Futboltenisi Dünya Şampiyonası’nda büyük heyecan yaşandı. Turnuva, büyük erkekler(tekli-ikili-üçlü), büyük kadınlar(tekli-ikili-üçlü), genç erkekler (tekli-ikili-üçlü), U21 karışık (ikili-üçlü) ve büyük karışık (ikili-üçlü) toplamda ön üç kategoride yapıldı.

4 gün boyunca sabah erken saatlerde başlayıp gece geç vakitlere kadar süren olağanüstü mücadele ve efor gösteren oyuncularımız yaşanan sakatlıklar neticesinde istenilen başarıya ulaşılamadı.

Ülkemizin gururu olan Ayşe Mullacuma kadınlar tekli kategorisinde kürsüde bayrağımızı 2. gelerek gurur ile dalgalandırdı. Kadınlar ikili kategorisinde beşinci,  karışık çiftler kategorisinde dördüncü, tekli erkeklerde beşinci ve üçlü erkeklerde altıncı oldu.

Dünya şampiyonasında milli takımımızı kadınlarda Ayşe Mullacuma, Zeliha Ersöz, Cemre Kara, Erklerde Mehmet Aksunlar, Süleyman Devecioğlu, Yunus Cildan, Doğukan Doğu, Ahmet Yeşil, Uğur Kaya, gençlerde Furkan Tarazi, Hamza Gençoğlu, Mehmetali Ondal, Milli Takımımızın antrenörü Makbule Nurtunç ve Uluslararası hakemimiz Katriye Kontosoğlu ülkemizi gurur ile temsil etti.

 

 

Bu haber toplam 517 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.