Sözleşme örneği Aşina’ya sunuldu

Sözleşme örneği Aşina’ya sunuldu

Futbolcular Derneği’nin sözleşmeler konusunda yaptığı çalışmalar sürüyor. Dernek Başkanı Berkem Korbay, Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’nın başkanı Akay Aşina ile görüşerek yarı profesyonelliğe geçiş adına sözleşme örneğini takdim etti.

A+A-

Korbay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Sözleşmeye ilk somut adım” başlığını kullanarak şu ifadeleri kullandı:

“Derneğimiz yeni sezonda futbolcuya sözleşme sisteminin uygulanması ile yarı profesyonelliğe geçiş için ilk somut adımı, değerli Küçük Kaymaklı Spor Kulübü başkanı Akay Aşina ile görüşerek atmıştır.

Derneğimizin Kaan Güderli döneminde hazırlanan sözleşme örneğini kendisine incelemesi, geliştirip kendi ekibiyle de iyileştirme yapıp yeniden istişare etmek için taktim edilmiştir.

Başkan Aşina derneğimizi çok sıcak karşılayarak, bütün futbolcuların derneklerinin arkasında durması gerektiğini, sözleşmelerin her iki taraf için de futbolumuzda gerekli olduğunu vurgulamıştır.

Çok keyifli bir sohbet ortamında geçen bu buluşmada bizleri kırmayıp zaman ayıran değerli başkana dernek adına teşekkürlerimizi iletip, kolaylıklar diliyoruz.”

Bu haber toplam 696 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler