Futbolculardan Tek’e nezaket ziyareti

Futbolculardan Tek’e nezaket ziyareti

Futbolcular Derneği Başkanı Berkem Korbay, Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek’i ziyaret etti.

A+A-

Ziyarette dernek olarak gündem, talep ve programlarını aktardı. Derneğin ihtiyacı olan lokal konusunda çözüme kavuşulduğu belirtilen ziyaret ile ilgili açıklama yapan Korbay, Atatürk Stadı altında bulunan bir odanın futbolcular derneğine verilmesi için gerekenin yapılacağının kendilerine iletildiğini belirtti.

Berkem Korbay’ın ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

 

Bugün (21/05/2021) Cuma günü, Spor dairesi müdürü Fuat Tek’e Futbolcular Derneği olarak nezaket ziyaretinde bulanarak, gündemi, taleplerimizi ve programlarımızı anlattık.

 

Özelikle “Futbolcular Derneği Lokali” konusu için Lefkoşa Atatürk Stadyumu altında bulanan odalardan biri için çözüme çok yaklaştık. Kısa süre içerisinde, oradan bir odanın “gerçekten” sporcu kitlesine hizmet eden dernek olan Futbolcular Derneği’ne verilmesi için ne gerekirse yapılabileceğini müdürümüz tarafımıza iletmiştir.

 

Futbolcu sözleşmelerinin tasarladığımız formülüne destek verdiğini, muhakkak geçmesinden taraf olduğunu, ayrıca sadece futbolcu değil, tüm işsiz sporcu arkadaşların formülize edilip sigortalanması gerektiğini özellikle vurgulayıp, bu konularda da tarafımızla aynı fikirde olup destek olması bizleri çok memnun etmiştir.

 

Samimi karşılamasından ve oldukça pozitif yaklaşımından dolayı Spor dairesi müdürü Fuat Tek’e başarılar diler, teşekkürlerimizi iletiriz.

Bu haber toplam 637 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler