Son maça kadar mücadele

Son maça kadar mücadele

Ligde düşme hattında yer alan takımlardan Mormenekşe, Dumlupınar ve Değirmenlik’te teknik adamlar lige tutunmak için galibiyetlere odaklandı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de düşme hattında bulunan Mormenekşe, Değirmenlik ve Dumlupınar’ı hafta sonunda çok zor maçlar bekliyor. Ligin 24’üncü haftasında Değirmenlik Küçük Kaymaklı’ya, Dumlupınar Doğan Türk Birliği’ne konuk olacak. Ligin son sırasında bulunan Mormenekşe ise Yalova’yı konuk edecek. Düşme hattında bulunan takımların teknik direktörleri YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. 3 hocanın da ortak hedefi galibiyetleri seri haline getirip, ligde kalmak için son maça kadar mücadele vermek.  

 

Borataş: “Çıkmayan candan umut kesilmez”

Dumlupınar teknik patronu Mustafa Borataş, galibiyetlere çok ihtiyaçları olduğunun vurgusunu yaparak yalnızca Doğan Türk Birliği maçında değil, diğer maçlarda da galibiyetler çıkarmak zorunda olduklarını hatırlattı. Borataş, Doğan Türk Birliği maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, sahada son ana kadar galibiyet mücadelesi vereceklerini ifade etti. Mustafa Borataş; “İkinci devre yaptığımız transferlerden sakatlıklar nedeniyle pek fazla yararlanamadık. Açıkçası şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Ancak ligin son maçına kadar ligde kalmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Çıkmamış candan umut kesilmez” şeklinde konuştu.

 

Kaçmaz: “Zoru başarmak istiyoruz”

Değirmenlik teknik direktörü İzzet Kaçmaz, Küçük Kaymaklı deplasmanını değerlendirerek, kendilerini çok zor bir maç beklediğini söyledi. Kaymaklı’nın hem ligde, hem de kupada ikinci devrenin flaş takımlardan biri olduğunu hatırlatan Kaçmaz, maçın favorisi ev sahibi olsa da, maçı kendilerinin kazanmak istediklerini, kazanmaya mecbur olduklarını ifade etti.

 

“Galibiyet almak zorundayız”

İzzet Kaçmaz, zamanın git gide daraldığını hatırlatarak, hedeflerini gerçekleştirmek için sadece Kaymaklı maçında değil, kalan maçlarda da galibiyet almak zorunda olduklarını söyledi. Hedeflerine ulaşmak için çok çalıştıklarını belirten Kaçmaz, ligin sonunda gülen taraf kendilerinin olmalarını istediğini sözlerine ekledi. Değirmenlik teknik patronu Kaçmaz, karşılaşma öncesinde de rakipleri Küçük Kaymaklı’ya başarıla dileyerek, karşılaşmanın centilmence geçmesini temenni etti.

 

Cantürk: “Takımdaki moraller oldukça bozuk”

Ligin son sırasında bulunan Mormenekşe’nin teknik direktörü Hüseyin Cantürk de ligin 24’üncü hafta maçını yorumladı. Baf Ülkü Yurdu maçında alınan mağlubiyet sonrasında morallerinin oldukça bozuk olduğunu dile getiren Cantürk, umutlarının devam ettiğini hatırlatarak tüm maçları da kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Şu anda tek hedeflerinin 7 maçı da kazanmak ve rakiplerin de puan kaybetmesini beklemek olduğunu belirten Mormenekşe teknik patronu Cantürk, gerek Yalova maçında, gerekse diğer 6 maçta galibiyet için çalışacakların sözlerine ekledi. Futbolda şampiyon olmanın yanında küme düşmenin de olduğunu hatırlatan Hüseyin Cantürk, küme düşmeleri halinde gerek teknik heyetin, gerekse oyuncuların takımı yeniden ayağa kaldırmak için hep birlikte fedakârlık yapması gerektiğini ifade etti.

Bu haber toplam 2184 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.