KKÜSF'ye iletişim sponsoru

Kuzey Kıbrıs Üniversite Sporları Federasyonu (KKÜSF) ile Capital Radyolar Grubu arasında “İletişim Sponsorluğu” imzalanıyor.

Sponsorluk ile ilgili imza töreni yarın saat 10.00’da Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi’nde yer alan KKÜSF Binası’nda gerçekleşecek. İmza töreninde KKÜSF Başkanı Hüseyin Aşkın Kınacı ve Capital Radio ile CapitalTURK Direktörü Ahmet Kasımoğlu yer alacak.

Kınacı: “Amacımız spor etkinliklerinin daha büyük kitleye ulaşmasına katkı sağlamak”
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan KKÜSF Başkanı Hüseyin Aşkın Kınacı, bu tür sponsorlukların önemine dikkat çekti. Özellikle birçok branşa hizmet veren KKÜSF için daha fazla ses getirmenin üzerinde durulan bir konu olduğunu kaydeden Kınacı, “Üniversite öğrencilerinin spor etkinliklerinin daha büyük bir kitleye ulaşmasına katkı sağlamak en önemli amacımızdır. Bu tarz işbirlikleri ile de birçok konu hakkında sporseverleri bu oyunların içerisine çekme niyetindeyiz.” diye konuştu.

OKUL SPORLARI Haberleri

UKÜ ve YDÜ galibiyetle başladı
BAÜ, ODTÜ karşısında farklı kazandı: 32-83
Üniversitelerde futbol müsabakaları başladı
Küçüklerin mücadelesi sürüyor
Esin Leman Lisesi, tarihinin ilk voleybol maçını kazandı