Haspolat İlkokulu futbol şenliği

Haspolat İlkokulu’nda geleneksel olarak düzenlenen yıl sonu futbol şenliği dün oynanan maçlarla başladı.

Haspolat İlkokulu’nda geleneksel olarak düzenlenen yıl sonu futbol şenliği dün oynanan maçlarla başladı.

Okul öğretmenlerinin hakemlik yaptığı turnuvada, 1 ve 2. Sınıflar küçükler kategorisinde, 3, 4 ve 5. Sınıflar ise büyükler kategorisinde mücadele ettiler.

Okul  öğrencilerinin tezahüratlarla arkadaşlarına destek verdikleri turnuvada heyecanlı, çekişmeli maçlar oynanırken, öğretmenler fair play ruhuna uygun futbol oynanması gerektiği yönünde uyarılarda bulundular. 

Haspolat İlkokulu geleneksel yıl sonu futbol şenliği, bugün oynanacak olan maçlarla tamamlanacak. Turnuva sonunda şampiyon olacak sınıflara, gol kralına ve en centilmen futbolcuya kupa ve ödüller verilecek.

OKUL SPORLARI Haberleri

Üniversiteler ödüllerini aldı
YDK Yıldız Kız Satranç Takımı, Türkiye’de dördüncü
Esin Leman Lisesi’nden Türkiye dördüncülüğü başarısı
Levent Kolej’den Türkiye’de tarihi şampiyonluk
Badmintonda birincilik DAÜ’nün