Doğayı Hisset Offroad Gezisi yapıldı

Offroad severler çocuklara ve gençlere yönelik organizasyon düzenledi.

Bu yolun çıkışı var sloganıyla uzun yıllardır Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği ile ortak organizasyonlar ve yarışlarına destek veren Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, çocuklara ve gençlere yönelik Doğayı Hisset Offroad Gezisi’ni geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirdi.

Arazi araçlarıyla Lefkoşa Surlariçi’nde toplanan offroad severler, kısa bir toprak gezi parkuru geçtikten sonra Taşkent Piknik Alanı’nda yemek yediler.

 

Sertifika verildi

Başbakan Ersin Tatar’ın da katıldığı etkinlikte 20 gence katılım sertifikası verildi. Etkinliğin ardından açıklama yapan KKORD Başkanı Coşkun Bundak, “KKORD olarak çok güzel bir organizasyona daha imza attık. Çocuklarımızla offroad gezimiz çok güzel geçti. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Başbakanımız Sn. Ersin Tatar'ın da katılımları bizi onurlandırmıştır. Kendisine çok teşekkür ederim.” dedi.

MOTOR SPORLARI Haberleri

Time Attack heyecanı yaşandı
Yılın ilk Time Attack yarışı yapılıyor
Kartingde açılış yarışı nefesleri kesti
Sezonun ilk zaferi Bozalanlar-Evrensel ikilisinden
Kartingde yeni sezon başlıyor