63 kişiden oluşan 4 kafile Kıbrıs’a dönüyor

Başbakanlık, spor müsabakaları için Türkiye’de bulunan ve toplamda 63 kişiden oluşan 4 kafilenin bugün adaya döneceğini açıkladı.

Başbakanlıktan yapılan açıklamada, spor müsabakaları sebebiyle Düzce'de bulunan 14 öğrenci, 1 öğretmen ve 1 idareciden oluşan Yakın Doğu Koleji Genç Erkek Hentbol Takımı ile 14 öğrenci, 1 öğretmen ve 1 idareciden oluşan Lefkoşa Türk Lisesi Genç kız hentbol takımı Ankara Esenboğa Havaalanı’ndan Türkiye saatiyle 19.35’de kalkacak uçakla yerel saat 19.35’de Kıbrıs’a dönüyor.

Aynı zamanda Kahramanmaraş'ta bulunan 13 öğrenci, 1 öğretmen ve 1 idareciden oluşan Namık Kemal Lisesi genç erkek voleybol takımı ile 14 öğrenci, 1 öğretmen ve 1 idareciden oluşan Gazimağusa Türk Maarif Koleji genç kız voleybol takımı Adana'dan Türkiye saatiyle 22.35’de kalkacak uçakla yerel saat 22.20’de adaya dönüş yapmasının beklendiği bildirildi.

OKUL SPORLARI Haberleri

ARUCAD, Avrupa Üniversiteler Oyunları’nda ilk maçlarını oynadı
ARUCAD Masa Tenisi Takımı, Avrupa sahnesinde
Üniversiteler ödüllerini aldı
YDK Yıldız Kız Satranç Takımı, Türkiye’de dördüncü
Esin Leman Lisesi’nden Türkiye dördüncülüğü başarısı