“Şampiyonluk herkese hayırlı olsun”

“Şampiyonluk herkese hayırlı olsun”

Birinci Lig'in Gol Kralı Halil Turan, YENİDÜZEN'e açıklamalarda bulundu.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Birinci Lig şampiyonu Mesarya Spor Kulübü’nde kaydettiği 28 golle gol krallığı unvanını alan Halil Turan, hem takım olarak elde ettikleri başarıyla ilgili, hem de elde ettiği gol krallığı ile ilgili YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.

Elde ettikleri başarıyı “Tarihi şampiyonluk” olarak nitelendiren Halil Turan, “Çünkü 5 yılda en dipten Süper Lig’e çıkmak hiç kolay değil. Bu tarihi şampiyonlukta bu kadroda olmak çok özel, çok gurur verici ve çok şanslıyız. Başta tüm Mesarya bölgesine, taraftarımıza, başkanımız Gürkan Onalt’a, yöneticilerimize, Nazım Aktunç ve ekibine, futbolcu kardeşlerime, herkese teşekkür eder, şampiyonluğun herkese hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

Turan: “Her zaman takımın başarısı ilk hedef, ama bireysel başarılar da özel”

Elde ettiği gol krallığı ile ilgili görüşlerini de aktaran Halil Turan, kendisinin her zaman ilk hedefinin takımın başarısı olduğunu ancak bunun yanında da bireysel hedefler ve başarıların da çok özel ve önemli olduğunu belirtti. Turan, “Her zaman söylerim, mesela haftanın futbolcusu olunca, sadece o hafta konuşursun. O da özel, önemli ama tüm yıl iyi ol, takımına katkı sağla, yılın futbolcusu ol, hep sen konuşulursun ve tarihte hep sen kalırsın. Yola damga vurursun” dedi. “Gol krallığı da öyle çok özel ve çok gurur verici bir duygu” diyerek sözlerini sürdüren Turan, “Tabi ki kimsesi tek başına ne gol kralı, ne yılın futbolcusu olamaz. Bu bireysellikle birlikte takım işi, ekip işi. Bu gol krallığında da ekibimizin çok emeği vardır, onlara da aracılığınızla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1951 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.