Şampiyonlar belirlendi

Şampiyonlar belirlendi

FUTURE VE YDK ŞAMPİYON... Ortaokullu Yıldızlar Basketbol Şampiyonası tamamlandı. Kızlarda The American Future College, erkeklerde de Yakın Doğu Koleji şampiyon oldu

A+A-

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından düzenlenen Ortaokullu Yıldızlar Basketbol Şampiyonası’nda final maçları dün Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Kızlarda The American Future College, erkeklerde ise Yakın Doğu Koleji final karşılaşmasında rakiplerini yenerek şampiyonluğa ulaştı.

 

Kızlarda The American’dan tarihi fark…

Kızlarda final mücadelesi The American Future Colllege ile Levent Koleji arasında oynandı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçta The American Future College rakibini 88-27 mağlup etti. The American Future College rakibine 61 sayı fark atmayı başardı. Rakibine karşı tarihi bir fark atan The American Future College, maç sonunda şampiyonluk kutladı.

 

Erkeklerde Yakın Doğu Koleji mutlu sona ulaştı

Erkeklerde ise final Yakın Doğu Koleji ile TED Koleji arasında oynandı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma Yakın Doğu Koleji’nin 46-38’lik üstünlüğüyle tamamlandı. Karşılaşma sonrasında Yakın Doğu Koleji oyuncuları büyük sevinç yaşadı.

 

Üçüncülük maçları da oynandı

Ortaokullu Yıldızlar Basketbol Şampiyonası’nda üçüncülük maçları da oynandı. TED Spor Salonu’nda oynanan üçüncülük karşılaşmalarında kazanan kızlarda 19 Mayıs Türk Maarif Koleji, erkeklerde ise The American Future College oldu. Kızlarda 19 Mayıs Türk Maarif Koleji, rakibi Yakın Doğu Koleji’ni 52-49, erkeklerde ise The American Future College 71-65 mağlup etti.

 

Fotoğraflar: Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bu haber toplam 1656 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.