Şampiyon St. Hilarion'da belirlenecek

Şampiyon St. Hilarion'da belirlenecek

2023 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası’nda final yarışı Pazar günü yapılacak

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'nun (KKTOK) organize ettiği 2023 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası bu pazar Boğaz - St. Hilarion yolunda gerçekleşecek final yarışı ile son bulacak.

Dört yarıştan oluşan şampiyonaya bu yıl ilgi oldukça yoğun geçerken, saat 12.00'de başlayacak final yarışında Deniz Denner, Methoidis Grygoris, Loucas Christoforu ve Salih Çelikkaya şampiyon olabilmek için start alacaklar. Tüm kategorilerde şampiyonun belirleneceği yarışta ralli şampiyonasının başarılı isimleri Çağkan Bozalanlar, Sadık Bilgimer ve Selen Bilgimer de start alacaklar.

E4 kategorisinde Ahmet Bağrıaçık ve Ahmet Öksüzoğluları arasında şampiyonluk mücadelesi yaşanacak.

Başbakanlık katkıları ile “Cumhuriyet Bayramı kutlamaları” kapsamında gerçekleşecek ve 24 ekibin start alacağı final yarışında etaplar Yıldıray Debreli anısına geçilecek.

18 Kasım Cumartesi saat 12.00’de start alacak olan yarışta seyirciler için oluşturulacak noktalara minibüs servisi de yapılacak. Basel Holding ana sponsorluğunda gerçekleşecek, Avenue Dereboyu, Çelikkaya Motors, Eurol, Near East Bank, Limon, Gopro, Genpower, Aveon Sigorta, Polaris ve Rinata Parts katkıları ile de yapılacak yarışa ilginin fazla olması bekleniyor.

Yarışın kayıt listesi şöyle:

 

entry-list-1-002.jpg

Bu haber toplam 447 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.