Şampiyon Melekler ve Orhan İtimat Satranç Turnuvası yapıldı

Şampiyon Melekler ve Orhan İtimat Satranç Turnuvası yapıldı

Şah-Mat Satranç ve Kültür Derneği tarafından organize edilen Şampiyon Melekler ve merhum Orhan İtimat satranç turnuvası yapıldı.

A+A-

Mağusa Sur içi Bandabuliya’da Ayşe Toygar yönetiminde, İtimat sponsorluğunda Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu, Gazimağusa Belediyesi, Şah-Mat Satranç ve Kültür Derneği katkılarıyla yapılan turnuvaya Gazimağusa, İskele, Lefkoşa, Girne ve Güzelyurt başta olmak üzere adanın dört bir yanından 135 sporcu katıldı.

Turnuva büyükler, gençler, yıldızlar, 2013 doğumlular, 2014 doğumlu, 2015 doğumlular, 2016 doğumlu, 2017 doğumlu, 2018 doğumlu olmak üzere dokuz kategoride oynandı.

kucukler-madalya.jpeg

Açılış konuşması

Açılışta konuşma yapan merhum Orhan İtimat’ın kızı İtimat İşletmeleri sahibi Meryem İtimat Tilki, geleneksel olarak yapılan turnuvanın bu yıl da hem Orhan İtimat'ı hem de Şampiyon Melekler'imizi anmak, anılarını yaşatmak için yapıldığını vurgularken emeği geçen herkese teşekkür etti.

5 tur İsviçre Sistemi üzerinden yapılan müsabakalar Meryem İtimat Tilki’nin açılış hamlesinin ardından başladı.

Şah-Mat Satranç ve Kültür Derneği organizasyonunda, turnuva direktörü Ayşe Toygar yönetiminde yapıla Şampiyon Melekler ve Orhan İtimat Satranç turnuvaya emek verenlere, İtimat ailesine, Şampiyon Melekler Derneği'ne, hakemlerimize, derneklerimize, yardımcı olan antrenörlere, ailelere, Gazimağusa Belediyesi'ne, Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu'na, Bandabuliya çalışanlarına, standlar için emek verenlere, turnuva görevlilerine, salon görevlilerine, katkı koyan destek olan tüm güzel yüreklere teşekkür edildi.

katki-koyanlara-belge-gelir-melekler-bagisi.jpeg

Ödül töreni

Turnuvanın tamamlanmasının ardından ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği başkanı Ruşen Karakaya emeği geçen ve katkı koyan herkese teşekkür etti. Her kategoride ilk 5’e giren sporculara, en iyi kadın sporculara, katılan ve yarışan her sporcuya, emeği geçenlere plaketler, madalyalar düzenlenen ödül töreninde Meryem İtimat Tilki, Damla İtimat, Mehmet İtimat, Mehmet Topukçuoğlu, Sena Topukçuoğlu ve Ruşen Karakaya tarafından verildi.

Bu haber toplam 704 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.