Rallinin nabzı İnönü’de atacak

Rallinin nabzı İnönü’de atacak

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği ve ana sponsorluğunu Basel Holding’in üstlendiği 2023 Kuzey Kıbrıs Ralli ve Sprint Şampiyonası 17 Haziran 2023 Cumartesi günü yapılacak yarışla devam ediyor.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) 2023 sezonuna ralli sprint finali ile devam ediyor. Basel Holding’in ana sponsorluğunda, Mesarya Belediyesi’nin katkılarıyla yapılacak organizasyon sezonun üçüncü ve final ralli sprint’i olacak. Basel Holding Ralli ve Basel Holding Sprint Şampiyonası’na puan verecek olan organizasyon İnönü’de yedinci kez gerçekleştirilecek. Mesarya Belediyesi’nin katkılarıyla yapılacak yarış ayrıca; Limon, Genpower, Basel Energy, Gopro, Polaris, Near East Bank, Mulla Rent a Car, Aveon Sigorta, İnönü Market, Rinata, Debreli Motors, Yiğittürk Rent a Car, Pernara Meyhanesi, Çatırez Mangalbaşı ve Eurol’un katkıları ile gerçekleştirilecek.

Basel Holding 2023 Ralli Sprint Şampiyonu belirlenecek

Bu sezon Ralli Şampiyonası öncesi 3 yarış olarak planlanan Ralli Sprint Şampiyonası bu hafta sonu yapılacak Sinde Ralli Sprint yarışı ile tamamlanacak. Sezon başından beri olduğu gibi bu yarışa da ilgi büyük oldu ve 22 ekip kayıt yaptırdı. Şampiyonanın zirvesinde yer alan Enver Haskasap-Halil Mulla ikilisi, ikinci sırada bulunan Çağkan Bozalanlar-Hasan Odun ikilisi ve üçüncü sırada bulunan Selen Bilgimer-Ali Burhan ikilisi şampiyonluk için etaba çıkacak. Genel klasmanda olduğu gibi sınıflarda da şampiyonluk mücadelesi verilecek. Basel Holding 2023 Kuzey Kıbrıs Ralli ve Sprint Şampiyonası üçüncü yarışına Sınıf 2’de 3, Sınıf 1’de 6, Sınıf N’de 6, Sınıf 3’te 3 ve Sınıf R’de 4 ekip kayıt yaptırdı.

Yarış Cumartesi 15.00’de İnönü’de

Mesarya Belediyesi 7.Sinde Ralli Sprint, İnönü köy meydanından Cumartesi günü 15.00’de start alacak. Yaklaşık 8 kilometre uzunluğunda hazırlanan etabı ekipler biri deneme olmak üzere üç kez geçecekler. Deneme etabının başlama saati 15.15, ilk etap 16.30 ve ikinci etap 17.40’da başlayacak. Servis alanının da İnönü köy meydanına kurulacağı organizasyon takribi 18.30’da yapılacak ödül töreni ile son bulacak. Sprint şampiyonasına 1.2 katsayı üzerinden, ralli şampiyonasına ise 0.5 katsayı üzerinden puan verecek yarış için Vadili Atış Poligonu yakınında seyirci noktası kurulacak.

jj.jpg

Bu haber toplam 679 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.