Rallide sıra İskele'de

Rallide sıra İskele'de

51’inci İskele Festivali kapsamında düzenlenen İskele Rallisi 6-7 Temmuz’da koşulacak.

A+A-

Geleneksel İskele Festivali kapsamında 6-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan İskele Rallisi her yıl olduğu gibi İskele bölgesindeki tozlu ve süratli etaplarda koşulacak.

11’incisi düzenlenecek İskele Rallisi’nde toplamda 7 özel etap geçilecek. Yarışın ilk günü Cumartesi günü şehir içindeki İskele SSS Etabı, ikinci gün ise ekipler İskele Rallisi’nin vazgeçilmez etapları olan Topçuköy, Sınırüstü, İskele etaplarını geçip festival alanı içerisinde finiş görecekler. Servis alanı ise festival alanının hemen yanında kurulacak.

 

Şampiyonluk mücadelesi

Alpet Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’na 1,2 katsayı ile puan verecek olan rallide şampiyonluk mücadelesi nefesleri kesecek. Şampiyonada lider Cevdet Alptürk-Özden Yılmaz bulunurken onları Fikri Macila-Doğa Koyuncu 2. olarak ve Mehmet Kamiloğlu-Rasım Çetinkaya ise 3. olarak takip ediyor.

Şampiyonada iddialı isimlerden Rauf Denktaş-Mehmet Mişon ise Kuzey Kıbrıs Rallisi’nde kaybettiği puanları telafi etmek isteyecekler. Takımlar şampiyonasında ise Nethouse Rally Team lider durumda bulunuyor. Yarışın zaman tablosu ise şu şekilde olacak:

 

6 Temmuz Cumartesi

Seromonik Start 17:30

ÖE1 İskele SSS   17.54

 

7 Temmuz Pazar

ÖE2 Topcuköy1 10.08

ÖE3 Topcuköy2 10.56

 

ÖE4 Sınırüstü    13.04

ÖE5 Sınırüstü 2 13.52

 

ÖE6 İskele 1   16.10

ÖE7 İskele 2   16.53

Finiş                 17:58

Bu haber toplam 1150 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.