"Rakamları  bu şekilde kullanmamamız gerekiyor”

"Rakamları bu şekilde kullanmamamız gerekiyor”

Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek, Atatürk Spor Kompleksi içindeki elektrik kesintisi ile ilgili konuştu

A+A-

Atatürk Spor Kompleksi’nin borcundan dolayı elektriğinin kesilmesi sonrası elektriğin yeniden bağlanabilmesi için girişimler sürüyor. Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek, dün Elektrik Kurumu ile görüşme gerçekleştirerek söz konusu borcun çözümlenmesi için fikir alış verişinde bulundu. Konu ile ilgili olarak Yenidüzen’e açıklama yapan Tek, elektriğin açılması gerektiğini, yoksa özellikle zeminlerin bozulacağına vurgu yaptı.

 

Tek: Elektrik açılmalı, yoksa zeminler mahvolur

Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek, kompleks içerisinde şu anda sporun olmamasına rağmen elektrik kesintisinden en çok zeminlerin etkileneceğini belirtti. “Elektriğin açılması için girişimlerimiz sürüyor” diyen Tek, “Elektriğin açılması gerekiyor. Yoksa zeminler mahvolur. Şu anda spor yok ama zeminlerin etkilenmesi halinde, geriye döndürmek için çok daha fazla masraf olacak” dedi.

 

“Gençliğe gitmesi gereken rakamları bu şekilde kullanmamamız gerekiyor”

Göreve başladığı ocak ayında aralık ayı itibarı ile kompleksin elektrik borcunun 4 milyon 66 bin TL olduğunu hatırlatan Müdür Tek, mevcut borcun üzerine birkaç fatura daha yansıdığını aktardı. Tek özellikle Atatürk Stadı’nın altındaki kurumlarım mutlak surette tükettiklerini karşılaması gerektiğini ifade ederken, “Gençliğe gitmesi gereken rakamları bu şekilde kullanmamamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

Gazioğlu: Fillerin savaşında, çimenler eziliyor

Kompleks içerisindeki elektrik kesintisi ile ilgili Kuzey Kıbrıs Tensi Federasyonu Başkanı Hasan Gazioğlu da açıklama yaptı. Gazioğlu siyaseti spordan uzak tutun mesajı verirken, fillerin savaşında, çimenler eziliyor ifadelerini kullandı. Gazioğlu’nun açıklaması şu şekilde:

“Olacak iş değil! Ekonomi Bakanlığına bağlı iki kurum, Spor Dairesi ve Kıb-Tek. Kıb-Tek'te yaşanan çatışma, geliyor ve spor yapan gençlere zarar veriyor. Ülkede zaten halkın morali bozuk, okullar kapalı, çocuklar bütün gün bilgisayar başında! Bireysel sporları önlemlerimizi alarak başlatıyoruz. Daha fazla çocuklarımızın ve gençlerimizin sosyal hayattan kopuk yaşamasını istemiyoruz, sağlıklı kalmaları için spor yapmaları için çalışıyoruz. Biz çalışırken yukarıdaki fillerin savaşında, çimenler eziliyor. Bugün tenis kortlarının bakımı yapılamayacak. Bugün Federasyon tesislerinde antrenmanlar yok. Ne oldu Kıb-Tek yönetimi Bakanı cezalandırdı. Yazık vallahi yazık!!! Lütfen siyasetinizi sporumuzdan uzak tutun!”

Bu haber toplam 1579 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler