Kickbokscularımız gururlandırdı

Kickbokscularımız gururlandırdı

Kickboks Federasyonu sporcuları Doğan Süzal ve Azim Tanol, Kocaeli'de “Akbulut Fight Arena Şampiyonlar Galası” isimli Profesyonel Kickboks organizasyonunda başarılı neticeler elde etti.

A+A-

KKTC Kickboks Federasyonu sporcuları Doğan Süzal ve Azim Tanol, 17 Mart 2020 tarihinde Türkiye’nin Kocaeli Şehrinde düzenlenen “Akbulut Fight Arena Şampiyonlar Galası” isimli Profesyonel Kickboks organizasyonunda başarılı neticeler alarak ülkemizi gururlandırdı.

27 Mart 2021 tarihinde, Türkiye’nin Kocaeli şehrinde Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen, 7 farklı ülkeden 40 sporcunun karşılaştığı ve TV 8.5’dan canlı olarak yayınlanan dev Profesyonel Kickboks organizasyonunda sporcumuz Azim Tanol 2’nci ve sporcumuz Doğan Süzal 1’inci oldu.

thumbnail-16.jpg

Başarılı sonuçlar elde ederek temsiliyet gösteren sporcularımızın neticeleri ile ilgili olarak açıklama yapan KKTC Kickboks Federasyonun Başkanı Niyazi Demirel çıkardıkları başarılı yarışlardan ve aldıkları güzel neticelerden dolayı sporcularımızı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Bu haber toplam 824 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler