Piro: Takımdaki hava çok iyi

Piro: Takımdaki hava çok iyi

AKSA Süper Lig ekiplerinden Mesarya Spor Kulübü’nün kalesini koruyan deneyimli kaleci Hasan Piro, takımdaki havanın çok iyi olduğunu belirtirken, “Arkadaşlık ortamı mükemel durumda” ifadelerini kullandı.

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Mesarya Spor Kulübü’nün kalesini koruyan deneyimli kaleci Hasan Piro, takımdaki havanın çok iyi olduğunu belirtirken, “Arkadaşlık ortamı mükemel durumda” ifadelerini kullandı. YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Piro, kulübün tarihinde ilk kez Süper Lig’de oynayacak olmasının kendilerine büyük bir heyecan kattığını belirtti.

 

Piro: Arkadaşlık ortamı mükemmel durumda

Hazırlıkların çok iyi, çok yoğun ve aynı zamanda keyifli geçtiğini belirten Mesarya kalecisi Hasan Piro, “Tüm takım olarak Süper Lig’in Birinci Lig’e göre zor olacağını biliyoruz. Zten takımdaki tecrübeli oyuncular olarak bunu genç oyunculara sürekli belirtiyoruz” dedi. Teknik sorumlu Nazım Aktunç’un da bu doğrultuda takımı hazırladığını aktaran deneyimli eldiven, “Takımdaki hava çok iyi, arkadaşlık ortamı mükemmel durumda” ifadelerini kullandı.

 

“Kulübün ilk kez Süper Lig’de oynayacak olması bize heyecan katıyor”

Yeni sezonda öncelikle sakatlıksız ve Covid-19 şartları da dahil olmak üzere sağlıklı bir sezon olmasını dileyen Hasan Piro, “Mesarya kulübünün tarihinde ilk kez Süper Lig’de oynayacak olması bize büyük bir heyecan katıyor. Ligde en iyi yerde olabilmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

 

“En iyi şekilde hazırlanacağım”

Piro, kendini gayet formda ve hazır hissettiğini belirtirken, “Ligin başlaması için bir ay daha zaman var. Bu zaman zarfında çalışmalarıma devam edip lige en iyi şekilde hazırlanacağım” ifadelerini kullandı.

Deneyimli kaleci Hasan Piro, 2019-2020 sezonunda transfer olduğu Mesarya’nın Birinci Lig şampiyonluğunda önemli katkı sağlamıştı.

 

Bu haber toplam 1081 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.