Özdenak anısına oynadılar

Özdenak anısına oynadılar

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD), Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF) işbirliğinde  sosyal aktiviteler çereçvesinde üyelerine yönelik darts turnuvası düzenledi

A+A-

 

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD), Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF) işbirliğinde  sosyal aktiviteler çereçvesinde üyelerine yönelik darts turnuvası düzenledi. Derneğin eski üyelerinden olan ve bir süre önce hayatını kaybeden Camisap Özdenak anısına gerçekleştirilen turnuva dün (30 Mart Perşembe) Yenicami Ağdelen Kulübü lokalinde yer alırken, turnuvayı Burhan Gürkan şampiyon olarak tamamladı.

Spor yazarlarının ilgi gösterdiği, Camisap Özdenak’ın ailesinin müsabakaları takip ederek aynı zamanda yarıştığı turnuvanın yarı finalinde Çelen Oben’i mağlup eden Eren Şişik ile Necati Külahlılar’ı mağlup eden Burhan Gürkan finalde karşı karşıya geldi.

Rakibini mağlup eden Burhan Gürkan turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Eren Şişik’in ikinci olduğu turnuvada, üçüncülük maçında Çelen Oben’i mağlup eden Necati Külahlılar da turnuvayı üçüncü bitirmiş oldu.

 

Ödül töreni

Karşılaşmaların ardından düzenlenen törende konuşan KTSYD Başkanı Çelen Oben, eski bir spor yazarı ve dernek üyesi olan Camisap Özdenak’ı düzenlenen darts turnuvası ile andıklarını dile getirdi. Dereceye giren isimlere kupalarını Camisap Özdenak’ın oğulları Ertunç Özdenak ve Daniş Özdenak takdim etti. Turnuvada ayrıca KKDF tarafından ilk ikiye giren isimlere board ve ok hediye edildi. Hediyeleri KKDF Asbaşkanı Tansu Tilki ve yönetim kurulu üyesi Avşın Kanatlı verdi.

Bu haber toplam 2236 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.