Olaylar yaşandı, derbi yarıda kaldı

Olaylar yaşandı, derbi yarıda kaldı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş bir araya geldi. Dev derbi çıkan olaylar sonrasında tatil edildi.

A+A-

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş bir araya geldi. Dev derbi çıkan olaylar sonrasında tatil edildi.

Gergin geçen mücadele 57'nci dakikaya kadar 0-0'lık skorla devam ediyor, Beşiktaş 29'uncu dakikada Pepe'nin gördüğü kırmızı karttan dolayı 10 kişi oynuyordu. Fenerbahçe'ye ise finale çıkmak için bu skor yarıyordu.

Mücadelenin 57'inci dakikasında Beşiktaş yedek kulübesi önünde yaşanan gerginlik maçın tatil edilmesini sağladı.

O dakikada, Beşiktaş yedek kulübesi önünde yaşanan olayları sakinleştirmeye çalışan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in başına tribünden atılan yabancı madde isabet etti.

Başına aldığı darbe sonrasında yere yığılan Şenol Güneş, ayağa kaldırıldı. Güneş, ilk olarak soyunma odası koridorlarına, ardından da ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan tecrübeli teknik adamın başına 5 dikiş atıldı.

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan ve yardımcıları yaşanan olaylar sonrasında soyunma odasının yolunu tuttu. Uzun bir süre odadan çıkmayan Kalkavan ve yardımcıları maçın tatil edildiğini açıkladı.

Hastaneye kaldırılarak başına 5 dikiş atılan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in durumunun iyi olduğu bilgisi alındı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YAŞANAN OLAYLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu haber toplam 1708 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler