Okullara malzeme yardımı

Okullara malzeme yardımı

Ülkemizde özellikle son yıllarda büyük bir atılım göstererek badminton sporunun tüm adaya yayılmasını ve daha çok insanın oynamaya başlamasını başaran Badminton Federasyonu’ndan ülkemizdeki okullara malzeme yardımı yapıldı.

A+A-

Ülkemizde özellikle son yıllarda büyük bir atılım göstererek badminton sporunun tüm adaya yayılmasını ve daha çok insanın oynamaya başlamasını başaran Badminton Federasyonu’ndan ülkemizdeki okullara malzeme yardımı yapıldı. Badminton Federasyonu okullarda öğrencilerin badminton sporunu tanıması, öğrenmesi ve yaygınlaşması amacı ile malzeme yardımında bulundu.

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından hediye edilen malzemelerin toplam 20 okula ücretsiz olarak (raket, net ve top) dağıtıldığını belirten Badminton Federasyonu, ülkemizde bu sporun gelişmesi için okullara gerekli yardımları yaptıklarını ve bu yıl daha çok öğrencinin bu sporu yapacağı için çok mutlu olduklarını belirttiler.

Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz, Türkiye Badminton Federasyonu ile iş birliği içerisinde olduklarını ve bu iş birliğini daha da pekiştirerek sürdüreceklerini, ayrıca Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik’e kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.  

Federasyon Başkanı Deniz tarafından dağıtılan malzemeleri teslim alan okulların Beden Eğitimi Öğretmenleri de çocukların spor yapmaları için sağladıkları bu güzel olanaktan dolayı Badminton Federasyonu’na teşekkür etti.

Bu haber toplam 1738 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.