“Ödülü tüm MTG adına almak istiyorum”

“Ödülü tüm MTG adına almak istiyorum”

Geleneksel Yenidüzen Gazetesi 23. Yılın Spor Ödülleri’nde Yılın Antrenörü seçilen Ali Oraloğlu, ödülü kendisinin kazandığını ancak, başarıyı hep birlikte yakaladıklarını belirtti.

A+A-

Geleneksel Yenidüzen Gazetesi 23. Yılın Spor Ödülleri’nde en fazla oyu alarak Yılın Antrenörü seçilen Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu, ödülü kendisinin kazandığını ancak, başarıyı hep birlikte yakaladıklarını belirterek, “Bu ödülü tüm Mağusa Türk Gücü adına almak istiyorum. İnşallah, Mağusa Türk Gücü olarak bundan sonraki yıllarda da daha iyi başarılara katkı koyarız ve bu tarz ödülleri de bireysel olarak da alırız” ifadelerini kullandı.

 

Oraloğlu: “Ödül kazanmak çok güzel bir şey

Geleneksel Yenidüzen Gazetesi 23. Yılın Spor Ödülleri’nde Yılın Antrenörü seçilen Oraloğlu, kendisini aday gösteren Yenidüzen Gazetesine ve destekleyen sporseverlere teşekkürlerini ileterek, aday gösterilmenin başarıyla alakalı olduğunu söyledi.

Ödüllerin açıklandığı 10 Şubat akşamı Kanal Sim canlı yayınına bağlanıp düşüncelerini aktaran Oraloğlu şunları söyledi:

“Yenidüzen ailesine beni bu kategoride aday gösterdiği için çok teşekkür ediyorum. Burada aday olarak gösterilmek başarıyla alakalı… Bu başarıyı yakalarken de Mağusa Türk Gücü ailesi, kendi ailem, Mağusa Türk Gücü başkanı, yöneticisi, taraftarı, en önemlisi futbolcuları ve teknik ekibim buralara aday gösterilmem de çok önemli destekçilerimdi. Dolayısıyla ödül kazanmak çok güzel bir şey. Beni oylarıyla destekleyen tüm sporseverlere de teşekkür ederim. Bu ödülü tüm Mağusa Türk Gücü adına almak istiyorum. İnşallah, Mağusa Türk Gücü olarak bundan sonraki yıllarda da daha iyi başarılara katkı koyarız ve bu tarz ödülleri de bireysel olarak da alırız.”

 

“Sahalarda olmayı çok özledik”

Şu andaki boş dönemdeki çalışmalar hakkında da değerlendirme yapan Mağusa Türk Gücü teknik patronu Oraloğlu, “Şu anda çok uzun bir ara var. Futbolcular kendi bireysel çalışmalarını yapıyorlar. Biz de onların çalışmalarını takip ediyoruz. Pandeminin bir an önce bitmesini ve sahalara dönmeyi istiyoruz. Sahalarda olmayı çok özledik. İnşallah pandemiyi hep birlikte atlatırız” dedi.

 

 

Rekorlarla şampiyonluk yaşatmıştı

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’deki 10’uncu şampiyonluğu elde eden Mağusa Türk Gücü, ‘en uzun yenilmezlik serisi’, ‘ligde en çok gol atan takım’ gibi rekorlar kırarak şampiyonluğa ulaşmıştı. Pandeminin gölgesinde kalan sezonda şampiyonluk sevinci yaşayan sarı yeşilli ekibin başında Ali Oraloğlu vardı.

Bu haber toplam 2074 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler