Mesarya’da taraftar  neticeye rağmen huzurlu

Mesarya’da taraftar neticeye rağmen huzurlu

K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele ederek lige veda eden son takım olan Mesarya Spor Kulübü’nde taraftar bu neticeye rağmen huzurlu.

A+A-

K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele ederek lige veda eden son takım olan Mesarya Spor Kulübü’nde taraftar bu neticeye rağmen huzurlu. Takımlarının ilk yılı olması dolayısı ile bir dizi etkinlik düzenlemek için hazırlık yapan taraftar grubu, etkinliklerine Perşembe akşamı Akdoğan’da düzenleyecekler yemek ile start veriyor.

“Mesarga Taraftar Gurubu” adına bir açıklama yapan Uğur Özerginli, sahada ter döken bütün futbolculara ve teknik heyete, iyisi ve kötüsü ile en iyi şekilde verdikleri bütün mücadeler için teşekür ederken geçirdikleri lig serüveninde en renkli ve ligin sonuna kadar hep kilit takım oldukları için heycan yaratan takım olduklarını söyledi. Birinci yıllarında iki tane final oynama şansı yakaladıklarını söyleyen Özerginli, biri çıkma biri düşme olan maçların ikisinde de çok şanssız bir şekilde kaybetmelerine rağmen huzurlu olduklarını belirtti. Özerginli son olarak “Bizler daima futbolun sahada oynandığı gibi sahada kazanılması tarfatarıyız. Huzurluyuz çünkü biz bölgede yarattığımız heyecanla şampiyon geldik. Hiç bir takımda olmayan ve her futbolcunun olmak istediği bir ortam yarattık. Biz bir aileyiz, Mesarya Spor Kulübü, Mesarga  Taraftar Gurubu ve Mesarya bölge halkı bütünleştik” dedi.

Bu haber toplam 1946 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.