Mesarya evinde gol yemedi

Mesarya evinde gol yemedi

AKSA Süper Lig ekiplerinden Mesarya ilk devrede son iç saha maçına bugün çıktı, sarı kırmızıllar, ligin ilk devresinde iç sahada hiç gol yemedi.

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Mesarya ligin ilk devresinde önemli bir başarıya imza attı. Sarı kırmızılılar, Küçük Kaymaklı maçıyla birlikte bugüne kadar evinde çıktığı 7 lig maçında kalesinde gol görmedi. Hasan Onalt Stadı’nda oynadığı 7 lig maçının 6’sını kazanan Mesarya, 19 puan toplamayı başardı. Sarı kırmızılı ekip, bu süreç içerisinde rakip fileleri ise 13 kez havalandırdı.

 

Aktunç: “Mesarya ve Kıbrıs Türk futbolunun tarihi adına önemli bir başarı”

Küçük Kaymaklı maçı sonrası Bayrak Radyosu’ndaki ‘Maç Sonu’ programına telefonla bağlanan takımın teknik sorumlusu Nazım Aktunç, “Bu başarıyı geçtiğimiz haftalardan biliyorduk. Ancak hiç sözünü etmedik, bu başarı yokmuş gibi davrandık. Biliyoruz ki her şeyin bir sonu var, elbet bir gün bu bitecek. Ancak Mesarya ve Kıbrıs Türk futbolunun tarihinde önemli bir başarı elde ettiğimizi düşünüyorum. Gol yememe başarısını göstermemizin yanı sıra, süreç içerisinde fazla pozisyon da vermedik. Kalecilerimi, savunma oyuncularımı ve tüm takımımı bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

5555.jpg

Foto: Arşiv

Bu haber toplam 651 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.