“Maçlar sahada kazanılır, basit şeylerle uğraşmayın”

“Maçlar sahada kazanılır, basit şeylerle uğraşmayın”

Baf Ülkü Yurdu, AKSA Birinci Lig’in 20. haftasında oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri maçta rakipleri Lapta’nın Göksel Soyer’in yerine cezalı ikiz kardeşi Selçuk Soyer’i oynattığı iddiası ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na itirazda bulundu.

A+A-

Baf Ülkü Yurdu Başkanı Ahmet Ertay’ın ayrıca basına yaptığı açıklama sorasında Lapta konu ile ilgili açıklama yayınlayarak iddiaları yalanladı, “Baf kulübünün maçların sahada kazanıldığını bilmesi ve basit şeylerle uğraşmaması gerektiğini bildirmek isteriz” ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili olarak Lapta tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Baf kulüp başkanının bugün 1 haber sitesine ve radyo programına yaptığı kulübümüze karşı talihsiz, düşüncesiz ve iftira içerikli konuşmalar neticesinde cevap verme ihtiyacı hissettik.

Ülkemizin en büyük camialarından Baf’ın son zamanlardaki kötü durumu ve bu sezonki başarısızlığını ört pas etmek ve gündem değiştirmek maksadı ile kulübümüze ve oyuncularımıza karşı yapılan iftiranın kesinlikle doğru olmadığını bildirmek isteriz.

İkiz futbolcularımız Selçuk ve Göksel Soyer’in ne kadar benzer, aynı mevki ve aynı zamanda performans olarak da aynı seviyede oldukları tüm futbol camiası tarafından bilinmektedir. Bu bağlamda gerek yönetimimizin, gerekse teknik ekibimizin böyle bir durumda farklı düşüncelerle farklı bir netice alması mümkün değildir. Baf kulübünün maçların sahada kazanıldığını bilmesi ve basit şeylerle uğraşmaması gerektiğini bildirmek isteriz.

Kişiliğimize ve karakterimize yapılan talihsiz ve iftira içerikli açıklamaları tüm Baf camiasına yıkmamakta birlikte, özelde başkan Ahmet Ertay ve yönetimini şiddetle kınıyor, güzel ve çekişmeli giden liglerimizi için KTFF’nun gereğini yapmasını rica ediyoruz.”

Bu haber toplam 794 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.