Lefke vakalara göre sahaya inecek

Lefke vakalara göre sahaya inecek

K-Pet Süper Lig ekibi Lefke, bu ay içerisinde çalışmalara başlıyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke, Ocak ayı içerisinde antrenmanlarını başlatma kararı aldı. YENİDÜZEN’e konu hakkında bilgi veren teknik direktör Toygar Davulcu, 18 Ocak Pazartesi günü başlamayı düşündüklerini ancak vakaların seyrine göre başlangıcı 1 hafta ileriye atabileceklerini ifade etti.

 

Davulcu: “Sezona hazırlanırmış gibi çalışacağız”

Lefke teknik direktörü Toygar Davulcu, bu ay içerisinde başlayacakları çalışmalar hakkında bilgi vererek, ilk etapta yoğun bir hazırlık dönemi gerçekleştireceklerini ifade etti. Yoğun tempoda 4 haftalık bir süreçten sonra hazırlık maçlarına da başlayabileceklerine değinen deneyimli teknik adam, “Bu süreçte oyuncularımız fiziksel ve mental olarak çok yıprandı. Yönetimle istişarelerde bulundum ve başlamamız gerektiğini söyledim. Onlardan da olumlu yanıt geldi. En iyi şekilde hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

 

Çalışmalar sadece 1 buçuk ay sürmüştü

2019-2020 sezonunun tamamlanmasından sonra Ağustos ayı içerisinde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Lefke, bir süre sonra Kıbrıs’ın kuzeyinde artan coronavirüs vakalarının ardından diğer takımlar gibi çalışmalarına ara vermek durumunda kalmıştı.

Bu haber toplam 2582 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler