Koyuncu: “Hedef çifte şampiyonluk”

Koyuncu: “Hedef çifte şampiyonluk”

Tırmanma Şampiyonası’nın ilk yarışını kazanan Doğa Koyuncu hedefinin yıl sonunda arka çeker ve genel klasman şampiyonluğu olduğunu belirtti.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu katkılarıyla düzenlemiş olduğu, St. Hilarion’da gerçekleşen Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası’nın ilk yarışında genel klasman ve E4 sınıfında birinci gelen Doğa Koyuncu Yenidüzen’e açıklamalarda bulundu.

Doğa sözlerine, “2019 Tırmanma Şampiyonası’nın ilk yarışını birincilikle bitirmem benim için çok önemliydi diyerek” başladı. Hem sezona güzel bir yerde başlamak, hem de St. Hilarion parkurunun kazandığı ilk yarış olmasından dolayı aldığı birinciliğin kendisi açısından mutluluk verici olduğunu ifade etti.

 

Koyuncu. “Yıl sonunda hedef çifte şampiyonluk”

2019 yılında hedefinin her zaman olduğu gibi arka çeker ve genel klasman şampiyonluğu olduğunu ifade eden Doğa, çok zor bir hedef olduğunu fakat imkansız olmadığına inandığını söyledi. İyi ve tecrübeli rakipler ile yarıştığının bilincinde olduğunu söyleyen Doğa, “Çok yakın mücadelelerin olacağı heyecanlı bir sezon bizi bekliyor” dedi.

En yakin rakibi olan Deniz Denner’in aracını da hazırladığı yarışta yoğun bir hazırlık süreci geçirdiklerini söyleyen Doğa, garajından yarış için hazırladığı 4 aracın dördünün de kendi klasmanlarında kürsüde ve genel klasmanın ilk iki basamağında yer almasının kendisi için yarışı kazanmaktan daha gurur verici olduğunu söyledi.

 

“KKTOK güzel bir organizasyon çıkardı”

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun her zamanki gibi güzel bir organizasyon çıkardığını söyleyen Doğa, sıcak hava nedeniyle seyirci ilgisi çok fazla olmasa da ilerleyen yarışlarda daha çok izleyici olacağına emin olduğunu ifade etti.

Son olarak kendisini destekleyen sponsorları Nestle Kit-Kat (Gıda Ltd.), Motul (Damer Trd. Ltd.) ve her zaman yanında olan arkadaşlarına ve ailesine teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
 

Bu haber toplam 1146 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.