“Koltuğu bırakmak istemiyoruz”

“Koltuğu bırakmak istemiyoruz”

Süper Lig’de liderlik koltuğuna oturan GAÜ Çetinkaya, Binatlı karşısında alacağı galibiyetle zirveyi bırakmamayı amaçlıyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Ligin başlaması ile birlikte oynanan iki haftalık maç periyodunda iki galibiyet elde ederek ligde tek altı puanlı takım olan GAÜ Çetinkaya’da Teknik Direktörü Turan Altay, “İki hafta sonunda en yakın takipçilerimizden iki puan önde duruyoruz ve bu bizim için büyük bir avantajdır” dedi. Altay, “Eğer bu avantajımızı sürdürmek istiyorsak özellikle evimizde oynayacağımız karşılaşmalarda sahadan galibiyetle ayrılmak zorundayız” dedi. Binatlı maçının da bu tip maçlardan bir tanesi olduğuna dikkat çeken Turan Altay, “Üçte üç yapıp puan sıralamasında liderlik koltuğunda oturmaya devam etmek arzusundayız” açıklamasını yaptı.

 

Altay: “Binatlı da şampiyonluk adaylarından bir tanesi”

Süper Lig’e birçok takım gibi şampiyonluk hedefi ile girdiklerini ve ilk iki hafta da aldıkları galibiyetlerle ve ortaya koydukları oyun anlayışı ile bunu kanıtladıklarının altını çizen GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay, “Pazartesi akşamı oynayacağımız Binatlı da şampiyonluk adaylarından bir tanesidir ve ciddi yatırımlar yaptılar. Bu nedenle bu karşılaşmayı çok önemsiyor ve kazanmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız” dedi.

 

“Farkı açma arzusundayız”

“Şu an ligde oynadığımız iki maç sonucu elde ettiğimiz galibiyetler neticesinde altı puanlı tek takımız. Binatlı da bizim bire bir rakibimiz olduğuna göre oynayacağımız maçtan galip gelerek puan farkını iyice açmak arzusundayız” açıklamasını yapan Turan Altay, “Bizimde bir gün mağlup olacağımızı düşünerek, böylesi maçları kazanıp avantajlı durumda olmamız gerekiyor” dedi.

Serhan Önet’in dışında eksikleri olmadığını, ufak tefek hafif sakat oyuncuların bulunduğunu, onların da maç gününe kadar tamamen iyileşeceğine dikkat çeken Altay, “Pazartesi akşamı tüm futbol severleri maça bekliyorum” dedi.   

Bu haber toplam 1754 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.