Koçar’ın yeni adresi Karşıyaka

Koçar’ın yeni adresi Karşıyaka

AKSA Birinci Lig’in tamamlanmasının ardından Süper Lig’e yönelik transfer çalışmalarını ara vermeden sürdüren ve neredeyse hemen hemen her gün en az bir transfer açıklayan Miracle Karşıyaka, Burak Koçar’ı kadrosuna kattı.

A+A-

Miracle Değirmenlik, geçtiğimiz yıl ilk yarıda takımda yer alan, ancak transferinde yaşanan ödeme sorunu nedeniyle Göçmenköy’de ikinci yarıyı tamamlayan Burak Koçar’ın bonservisini aldığını duyurdu. Değirmenlik ardından Koçar’ı kiralık olarak Karşıyaka’ya verdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Hakan Törehan Burak Koçar’ı bonservisli olarak kadrolarına dahil ettiklerini belirtirken, sonrasında ise Miracle Karşıyaka kulüp başkanı Umut Düzdaban ile bir araya gelerek oyuncuyu kiralık olarak Miracle Karşıyaka takımına verdiklerini ifade etti.

 

Transferler

Sezonun tamamlanmasının ardından transfere hızlı giren Karşıyaka, ilk olarak Beninli yıldız Mickael Pote’yi renklerine bağladı. Ardından takımın başına teknik direktör Caner Oshan’ı getiren Süper Lig’in yeni ekibi, Baf Ülkü Yurdu’ndan Ahmet Hatay ve kaleci Erdoğan Nay’ı tranfser etti. Küçük Kaymaklı’dan Barkın Özaşık’ı alan Karşıyaka, son olarak da Burak Koçar’ı renklerine bağladı. Karşıyaka ayrıca yabancı kontenjanının artma ihtimaline yönelik Hollandalı forvet oyuncusu Edwin Gyasi ile de prensip anlaşmasına vardı.

 

Bu haber toplam 1039 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.