Klasikler slalom için piste çıkıyor

Klasikler slalom için piste çıkıyor

Türkiye İş Bankası 2022 Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası’nda sezonun altıncı etkinliği olan “Mandella Home & Garden Klasik Otomobil Slalom Yarışı” Salı günü yapılıyor

A+A-

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin (KTKOD) Türkiye İş Bankası 2022 Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası kapsamında düzenlenen etkinlikleri devam ediyor. Bu yılın altıncı, slalom şampiyonasının ise ikinci etkinliği olan “Mandella Home & Garden Klasik Otomobil Slalom Yarışı” 19 Temmuz Salı akşamı yapılıyor. Zet Karting Leisure Center’de yapılacak etkinliğin başlama saati 18.00 olarak duyuruldu.

Her yıl yaz aylarının vazgeçilmez etkinlikleri arasında olan ve bu yıl 3 yarış olarak planlanan klasik otomobil slalom yarışlarında, genel klasmanın yanı sıra araçların yıllarına göre; E, F, G, H ve Turing kategorileri olacak. Marka kategorilerinde ise VW, Mini, Mercedes, Ford ve BMW olacak. Tüm bu kategorilerin yanı sıra Kadınlar kategorisi de her yıl olduğu gibi bu yıl da olacak. KKTC Telsim, Pakduş, Güven Sigorta, Capital Radio, Amesis Dijital Ajans, Near East Bank ve Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nin de katkılarıyla yapılacak slalom yarışında klasik severler Zet Karting pisti içerisinde hazırlanmış pist şeklinde kıyasıya bir mücadele verecekler.

 

Kayıtlar Pazartesi tamamlanacak

Kayıt işlemlerinin 18 Temmuz Pazartesi akşamı 18.00’e kadar devam edeceği duyurulurken, şu ana kadar da ilginin yoğun olduğu açıklandı. Her yıl olduğu gibi 1 araç ile 2 kişi kayıt yaparak farklı kapı numaraları ile yarışılabilecekler. Sezonun ilk slalom yarışında hem yarışçılar, hem de seyirciler tarafından oldukça yoğun bir ilgi olurken organizasyon gecenin geç saatlerine kadar sürmüş ve eğlenceli dakikalar yaşanmıştı. Tüm slalom yarışlarında olduğu gibi bu yarışta da seyircilerin ücretsiz olarak bu yarışı takip edebileceği de duyuruldu.

 

Kategoriler:

1.Genel Klasman

2.E Klasmanı ( 1946-1960)

3.F Klasmanı (1961-1970)

4.G Klasmanı (1971-1980)

5.H Klasmanı (1981-1991)

6.Turing Klasmanı (1992 sonrası )

7.Kadınlar Klasmanı

8.VW cup

9.Mini cup

10.Mercedes cup

11.Ford cup

12.BMW cup

Bu haber toplam 697 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.