KKORD sezonu bu hafta sonu noktalıyor

KKORD sezonu bu hafta sonu noktalıyor

Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği, 13 Aralık Pazar günü, 4x4 arazi tipi aracı olan herkese açık olacak olan ve şenlik havasında geçecek olan “Baştaşlar Plümer Kros Yarışı” ile sezonu tamamlıyor

A+A-

Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği (KKORD), 13 Aralık 2020 Pazar günü, Plümer Koruluğu’nda, şenlik havasında düzenlenecek Baştaşlar Plümer Kros Yarışı ile 2020 sezonunu tamamlıyor. 11.00’de başlayacak olan organizasyonun kayıtları devam ederken, organizasyonun tüm 4x4 arazi tipi araçlara açık olduğu belirtildi.

Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği, Doğacı Offroad Grubu ve Dağ-Çamur Offroad Grubu ile güçlerini birleştirerek 2020 sezonunu noktalamaya hazırlanırken, dernek başkanı Hulus Eren, “4×4 aracını kap da gel, çamurla dans et.” sloganıyla tüm offroad severleri Plümer Koruluğu’na davet etti. Dernekten yapılan açıklamaya göre, kros formatında, 4×4 arazi tipi aracı olan herkese açık olacak olan organizasyonda kayıt ücretinin alınmayacağı, şenlik havasında bir organizasyonla 2020 yılını noktalamayı hedefledikleri duyuruldu. Baştaşlar Construction’ın sponsorluğunda hayata geçirilecek olan organizasyona; KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, KKTC Başbakanlık Spor Dairesi, Gönyeli Belediyesi ve Güven Sigorta da destek verecek.

Bu haber toplam 4001 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.