“Kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz”

“Kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz”

Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan, Yonpaş Dumlupınar maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu, "Kazanarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz” dedi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig’in Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği yarın akşam lider Yonpaş Dumlupınar’ın konuğu oluyor. Sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Caner Oshan maç öncesi SPORYENİ'ye değerlendirmelerde bulundu, “İyi ve güçlü bir takımla oynayacağız, kazanmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

 

Oshan: “İyi başlayamadık telafi edeceğiz”

Maç öncesinde değerlendirmelerde bulunan Doğan Türk Birliği’nin teknik patronu Caner Oshan, lige kötü bir başlangıç yaptıklarını söyleyerek, geçtiğimiz hafta aldıkları Göçmenköy galibiyetiyle çıkışa geçmek istediklerini belirtti. Oshan; “İyi bir başlangıç yapamadık ama geçen hafta önemli bir galibiyet aldık. Önceki haftalardaki hatalarımızı telafi edip önümüze bakacağız. Maraton uzun.” şeklinde konuştu.  

 

“Rakibimizin güçlü bir ekip olduğunun bilincindeyiz”

Yarın oynayacakları Yonpaş Dumlupınar maçı hakkında da düşüncelerini aktaran deneyimli çalıştırıcı şöyle devam etti: “Rakibimiz çok iyi, dirençli ve ciddiye alınması gereken güçlü bir takım. Biz de ona göre hazırlıklarımızı yaptık. Bu karşılaşmayı da kazanarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Zor bir maç geçeceğinin bilincindeyiz. Kazanmak için her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

Eksikler can sıkıyor

Doğan Türk Birliği’nde eksik oyuncuların da olması can sıkıyor. Sarı lacivertlilerde bu akşam oynanacak karşılaşmada Salih Güvensoy, Koral Saymaz, Bayram Anday ve Kenan Oshan oynayamayacak.

 

3 haftada sadece 1 galibiyet…

Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Doğan Türk Birliği lige iyi bir başlangıç yapamadı. İlk haftada Cihangir’e sahasında 2-1 mağlup olan sarı lacivertliler, 2’nci haftada Hamitköy ile deplasmanda berabere kalırken, 3’üncü haftada da Göçmenköy’ü son anlarda buluğu golle 2-1 mağlup etmeyi başardı ve bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

 

KTSYD Kupası’nda da karşılaştılar

Her sezon öncesinde geleneksel olarak oynanan Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kupası’nda bu sezon başında Yonpaş Dumlupınar ve Doğan Türk Birliği karşılaştı. Mücadeleyi 3-2 kazanan Yonpaş Dumlupınar, kupanın sahibi oldu.

Bu haber toplam 781 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.