“İyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz”

“İyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz”

Yonpaş Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, Doğan Türk Birliği maçı öncesinde değerlendirmelerde bulunarak, "Bu maçta ligdeki iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

A+A-

Burhan GÜRKAN

AKSA Süper Lig’in ilk üç haftası sonunda elde ettiği üç galibiyetle liderlik koltuğunda bulunan Yonpaş Dumlupınar, ligin dördüncü haftasında yarın Doğan Türk Birliği’ni konuk edecek. Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda yer alacak karşılaşma 18.30’da başlayacak. Bu maça yönelik hazırlıklarını tamamlayan sarı kırmızılı ekipte Teknik Direktör Sedat Devecioğlu, ligdeki iyi gidişatlarını bu maçta da sürdürmek istediklerini belirtti.

 

“Rakibimiz MTG ile ligin iki favorisinden biri”

Doğan Türk Birliği maçına dört antrenmanla hazırlandıklarını aktaran Sedat Devecioğlu, “Rakibimizin gücünü biliyoruz ve saygı duyuyoruz” dedi. Sezon öncesi futbolda ilk ciddi sınav olan KTSYD Kupası’nda rakiplerini mağlup ettiklerinin hatırlatılması üzerine bu maçın ligde ölçü olmadığını söyleyen Devecioğlu, “Doğan Türk Birliği, Mağusa Türk Gücü ile birlikte ligin iki şampiyonluk favorisi. Bunu kadro derinliği ve bütçesel anlamda göz ardı edemeyiz. Bu maçta ligdeki iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Tek eksik Berke

Yonpaş Dumlupınar’ın Doğan Türk Birliği karşısında tek eksik oyuncusu bulunuyor. Ligin üçüncü haftasında Binatlı ile oynanan maçta kırmızı kart gören Berke Zorba, müsabakada forma giyemeyecek.

Bu haber toplam 899 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.