Kaymaklı Dumlupınar’ın fişini çekti: 2-7

Kaymaklı Dumlupınar’ın fişini çekti: 2-7

Dumlupınar, rakibine mağlup olarak küme düştü

A+A-

STAT: Dr. Fazıl Küçük Stadı

HAKEMLER: Timur Ercan Bodi**, Ahmet Karaoğluları**, Hüseyin Özaşık**

DUMLUPINAR: Yılmaz Mert*, Nazmi Rüzgar*, Erdoğ Barkınay*, Ahmet Dölek*, Ümit Genç*, Mustafa Doğru*, Rıdvan Doymaz*(Dk.53 Can Özbilen**), Celal Habeşoğlu*(Dk.77 Baran Akballı*), Hüseyin Kayalılar*, Hikmet Çelikel*(Dk.70 Berke Zorba**), Tuhahan Bilgin*

KÜÇÜK KAYMAKLI: Ali Duvarcı**, Mehmet Kaygısız**, Serhan Önet**, Çağrı Kıral**, Bahadır Göçben** (Dk.57 Şevket Anday**), Bayram Anday**(Dk.70 Mete Sağır**), Doğukan Demirman**, Remzi Betmezoğlu***, Uğur Gök***, Henve Amani**,Odo Joshua**(Dk.46 Yağış Gencay**)

GOLLER: Dk.63 Can Özbilen,Dk.73 Celal Habeşoğlu(Dumlupınar),Dk3,7 ve 29 Remzi Betmezoğlu,Dk.18 Odo Joshua,Dk.52 ve 83 Uğur Gök,Dk.86 Mete Sağır(Küçük Kaymaklı)

 

K-Pet Süper Lig’in 27’nci  haftasında Dumlupınar, Küçük Kaymaklı’yı konuk etti ve sahadan 7-2 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Kaymaklı bu galibiyetle birlikte 48 puana ulaşırken, Dumlupınar ise 20 puanda kaldı. Sarı kırmızılıların bu mağlubiyeti almasıyla birlikte küme düşmesi kesinleşti. Sarı kırmızılılar, gelecek sezon Birinci Lig’de mücadele edecek.

 

Fotoğraf: Kanı ALDAĞ

Bu haber toplam 1711 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.