“Kaybetme lüksümüz yok”

“Kaybetme lüksümüz yok”

Birinci Lig lideri Mesarya Spor Kulübü’nde antrenör Nazım Aktunç, Esentepe ile zor bir maça çıkacaklarını belirtti

A+A-

K-Pet Birinci Lig lideri Mesarya Spor Kulübü, Covid 19 salgını sonrasında Paşaköy 100. Yıl Stadı’nda oynayacağı Esentepe maçı ile sezonun kalan kısmına başlayacak. Ligde 51 puanla ikinci sıradaki Yonpaş Dumlupınar’ın 5 puan önünde lider konumda bulunan kırmızı beyazlı ekibin antrenörü Nazım Aktunç, hazırlıkların yüzde 90’ını tamamladıklarını, kendi sahalarında kaybetme lükslerinin olmadığını belirtti.

 

Aktunç: “Takımımızın fiziksel ve mental durumu iyi”

Covid 19 nedeniyle verilen aranın bittiğini ve artık sahalara dönme zamanının geldiğini belirten Mesarya Spor Kulübü antrenörü Nazım Aktunç, “Hazırlık dönemi iyi geçti. Futbolcularımızı beklediğimizden daha iyi bulduk. Şu ana kadar 25 saha antrenmanı yaptık. Takımın fizik ve mental durumu iyi. Hazırlıkların yüzde 90’ını tamamlamış bulunmaktayız” dedi. Sezon öncesi veya devre arasından daha farklı bir antrenman programı uyguladıklarını aktaran Aktunç, “Sonuçlarını ne kadar alacağımızı göreceğiz. Zor bir dönemdeyiz. Hava sıcaklıkları büyük etken. Hem de uzun süre ara vermek oyuncular için zor olacak. Tabi bu tüm takımlar için geçerli. Her şeye rağmen iyi hazırlandık” ifadelerini kullandı.

 

“Kendi sahamızda kaybetme lüksümüz yok”

Cumartesi günü oynayacakları Esentepe karşılaşmasını “Zor bir karşılaşma” olarak nitelendiren genç teknik adam, “Arayı iyi geçiren takımlardan biri. Esentepe iyi bir takım. Deplasmanda ve kendi sahasında iyi sonuçlar alıyorlar, iyi oyuncuları var. Her takımı her yerde yenebilecek bir takım. İyi çalıştıkları düşünüyorum. Bu zorluğun farkındayız, maçın değerini biliyor ve rakibimize saygı duyuyoruz. Ne olursa olsun kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Kendi sahamızda kaybetme lüksümüz yok. Bunun bilincindeyiz. Ona göre hazırlandık. Zor olacağını biliyoruz ama üstesinden gelecek kapasiteye sahibiz” şeklinde konuştu.

 

“Başkanlar ve yönetim maddi, manevi yanımızda oldu”

Takımın başkanlarına ve yöneticilerine teşekkür eden Nazım Aktunç, “Ciddi anlamda korona dönemi ve sonrasında başkanlarımız, yöneticilerimiz, maddi ve manevi hep yanımızda oldular. Mesarya’da çok güzel bir ortam var. Bu yönden çok mutluyuz. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ederim” dedi. Mesarya’da kırmızı kart cezalısı Abdullah Erol ile sakatlığı bulunan Mehmet Burçaklı, Esentepe maçında forma giyemeyecek.

Bu haber toplam 3077 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.