“Kariyerim için büyük bir adım… Hedefim Avrupa”

“Kariyerim için büyük bir adım… Hedefim Avrupa”

Güney Kıbrıs 2. Ligi ekiplerinden Ay Napa’ya imza atan Asrın Çeribaşı, SPORYENİ'ye konuştu. Genç oyuncu, “Avrupa düzeyinde futbol oynamak gelişimim açısından ve kariyerim açısından çok önemli. Kendimi geliştirdikten sonra hedefim Avrupa’ya açılmak” dedi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in Lefkoşa ekiplerinden Küçük Kaymaklı’nın altyapısında yetişen genç oyuncu Asrın Çeribaşı, Kıbrıs’ın güneyinde mücadele eden 2. Lig ekiplerinden Ay Napa takımına transfer oldu.

Ay Napa takımına profesyonel imzayı atan genç oyuncu transferi sonrası SPORYENİ'ye düşüncelerini paylaştı.  Transferden dolayı son derece mutlu olduğunu aktaran Çeribaşı, “Geleceğim için çok önemli bir adım. Benim için büyük şans çok çalışmanın sonucunu aldım… Burada Avrupa düzeyinde futbol oynamak gelişimim açısından ve kariyerim açısından çok önemli. Burada kendimi geliştirdikten sonra hedefim Avrupa’ya açılmak ve ülkemi daha iyi bir şekilde temsil etmek. Ayrıca bu transferi sağlayan ve önümü açan Erdem Konyar’a da teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

U19 takımında forma giyecek

Genç oyuncu Güney Kıbrıslı 2. Ligi ekiplerinden Ay Napa’nın U19 takımında mücadele edecek.

Geçtiğimiz sezon A2 Süper Lig’de Küçük Kaymaklı formasını terleten 17 yaşındaki oyuncu, toplamda 6 kez fileleri havalandırdı.

Bu haber toplam 930 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.