“Kalıcı ve uzun vadeli bir birleşme”

“Kalıcı ve uzun vadeli bir birleşme”

Önceki akşam yaptıkları genel kurulda, Ozanköy Spor Kulübü ile birleşmek için görüşmeleri başlatma kararı alan Tatlısu’da başkan konu ile ilgili olarak komisyon kuruyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Uzun yıllar Süper Lig’de mücadele eden ancak son yıllarda istediği sportif başarıları elde edemeyen Tatlısu’da, bu yıl yeniden Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren komşusu Ozanköy ile birleşmek için ilk adımlar atıldı. Bir süreden beridir iki kulüp başkanının yaptığı görüşmeler sonunda sezonun tamamlanması ile birlikte hız kazandı. Geçtiğimiz akşam Tatlısu Spor Kulübü, kulüp lokalinde gerçekleşen genel kurulda başkan Recep Perçinkardeşler, genel kurulun 70’e 21 oyu ile Ozanköy Spor Kulübü ile birleşme konusunu daha da ileriye taşıyabilmek için yetki aldı. Tatlısu Kulüp başkanı Recep Perçinkardeşler, genel kurulun kendisine Ozanköy ile birleşebilmek için şartların ortaya konması yetkisi verdiğini belirtirken, “Her iki beldenin de ön planda olacağı bir ortam yaratıldığı takdirde eminim bu birleşme gerçekleşecek” dedi.

Perçincikardeşler: "Kendi öz değerlerimizi kaybetmeden birleşmek gerek"

İnsan kaynağı açısından bölge olarak kötü bir beldede yer aldıklarını, A2 takımını bile oluşturmak için başka kulüplerden ödünç futbolcular aldıklarının altını çizen Tatlısu Kulüp Başkanı Recep Perçinkardeşler, daha çok yabancı uyruklu kişiler bölgede ikamet ettiğini, bölgenin nüfusunun yaz ayları ile birlikte üçe katlandığını, bu nedenle alt yapının yanı sıra takım kurmak için ödünç oyuncularla bu işi götürdüklerini söyledi. Bilindiği üzere ayni durumun Ozanköy içinde geçerli olduğunu belirten Perçinkardeşler, “Birleşmen bölge halkına çok faydalı olacak, ancak birleşirken de kendi öz değerlerimizi kaybetmeden birleşmemiz gerektiğine inanıyorum” dedi. Perçinkardeşler, “Bunun isimle alakalı olmadığını ancak Ozanköy – Tatlısu birleşmesinde doğacak olan yeni oluşunun da mutlaka Ozanköy’ü ve Tatlısu’yu anlatması gerektiğini kaydetti. 

 

“Komisyonlar kurmamız için Ozanköy başkanı ile görüştüm”

Tatlısu Kulüp Başkanı Recep Perçinkardeşler yaptığı açıklamada, “Bu yıl Süper Lig’de mücadele edecek olan Ozanköy ile birleşme konusunu görüşmem, ileriye taşımam için genel kurul bana yetki verdi. Ancak ben bu konuda tek başıma karar veremem” dedi. Recep Perçinkardeşler, “Öncelikle genel kurulda bana yetki veren kulüp üyelerine çağrıda bulundum ve birleşme komisyonunda yer almak isteyen kişilerin, komisyona katılmalarını rica ettim” şeklinde konuştu. Birleşme komisyonunun bir an önce erken bir zamanda kurulması gerektiğini ifade eden Perçinkardeşler, “Aynı komisyonu hayata geçirmesi için Ozanköy başkanı Sami Otcuoğlu ile de görüştüm” dedi. Önümüzdeki haftadan itibaren oluşacak komisyonların çalışmaya başlaması gerektiğine de dikkat çeken Perçinkardeşler, “En geç Haziran ayı başına kadar bu konuda olumlu veya olumsuz karar üretip genel kurullarımıza gitmek zorundayız, yoksa her zaman olduğu gibi birleşmek için yine geç kalmış olacağız” dedi.

Bu haber toplam 1862 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.