İtalya’da başarılı temsiliyet

İtalya’da başarılı temsiliyet

Kuzey Kıbrıs Karting Derneği bünyesinde, Dünya ROK Cup Süper Final yarışında mücadele etmek üzere İtalya’da bulunan NCKC Karting Team, 7-8 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen ROK Cup Trophy Challenge yarışında hazırlık amaçlı mücadele etti

A+A-

Kuzey Kıbrıs Karting Derneği (KKKD-North Cyprus Karting Club-NCKC), Kale Boya ROK Cup Karting Şampiyonası’nın tamamlanmasının ardından İtalya’da 12-15 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek, Dünya ROK Cup Süper Final yarışlarına katılmak için hazırlıklarını tamamladı. Dünya ROK Cup Süper Final yarışı öncesi 7-8 Ekim 2023 tarihleri arasında İtalya’da gerçekleştirilen ROK Cup Trophy Challenge yarışında mücadele eden sporcularımız başarılı bir performans sergileyerek ülkemizi gururla temsil ettiler.

Kuzey Kıbrıs Karting Derneği sporcularından; Mini kategoride Rüzgar Okman, Senior kategoride Demir Göksan, Senior kategoride Tolga Güryel ve Master kategoride Salih Karalım ülkemizi bir kez daha gururla temsil ederek başarılı bir hazırlık süreci geçirdiler. 12-15 Ekim tarihleri arasında İtalya South Garda Karting Pisti’nde düzenlenecek olan Dünya ROK Cup Süper Final yarışına hazırlıklarını aralıksız sürdüren bir diğer yarışçımız, KKTC NCKC ROK Cup Junior Karting Şampiyonu Hasan Halil Onalt da yarışa katılmak üzere kafileye katıldı.

 

28 ülkeden 427 pilota karşı mücadele verecekler

Pilotlarımız, Mini ROK’ta 72, Junior ROK’ta 108, Senior ROK’ta 108, Expert ROK’ta 38, Expert+’da 15, Süper ROK (DVS)’de 36 ve Shifter ROK’ta 50 olmak üzere toplam 427 pilot ile aynı pistte ter dökecekler. 

Bu haber toplam 402 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.