İstikrar abidesi kaleyi kapattı

İstikrar abidesi kaleyi kapattı

Tecrübeli eldiven Hasan Piro, bu sezon tüm maçlarda görev yaptı, 10 maçta kalesini gole kapattı

A+A-

Mesarya Spor Kulübü tarihinde ilk kez mücadele ettiği ülke futbolunun en üst ligini iyi bir noktada, 7’nci sırada tamamladı. Lige renk katan, tecrübeli oyuncuların ağırlıkta olduğu sarı kırmızılı ekip aynı zamanda 25 golle kalesinde en az gol gören takımı oldu. Takım savunması ve savunma oyuncularının bu istatistikte gösterdiği performans yadsınamaz ancak kalede yer alan tecrübeli eldiven Hasan Piro’nun da takıma katkısı göz ardı edilemez.

 

Tüm maçlarda oynadı

Ligimizin tecrübeli kalecisi Hasan Piro, 30 haftalık lig maratonunda tüm maçlarda görev yaparak ilk 11’de sahaya çıktı. İlk yarıda tüm maçlarda dakika kaçırmayan Piro, ikinci yarıda iki maçta yerini bir diğer kaleci Süleyman Langer’e bıraktı. Piro toplamda 2663 dakika sahada kalarak Mesarya’nın kalesini korurken, bu devrede sadece 37 dakika görev yapmadı.

 

10 maçta kaleyi gole kapattı

Hasan Piro, 30 haftalık lig maratonunda 10 maçta kalesini gole kapattı. Mesarya Spor Kulübü bu maçlarda kalesinde 25 gol görürken, Hasan Piro ve takım maç başına 0,8’lik kalesinde gol görme ortalamasıyla sezonu en iyiler arasında tamamladı.

Bu haber toplam 1273 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.