İlk kez Karaağaç'a tırmanacaklar

İlk kez Karaağaç'a tırmanacaklar

2024 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası birinci yarışı Tuning Torch ana sponsorluğunda Pazar günü yeni haliyle ilk kez kullanılacak olan Karaağaç-Alevkayası yolunda gerçekleşecek. 

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'nun organize ettiği 2024 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası birinci yarışı Tuning Torch ana sponsorluğunda Pazar günü yeni haliyle ilk kez kullanılacak olan Karaağaç-Alevkayası yolunda gerçekleşecek. 

5 yarıştan oluşacak şampiyonaya bu yıl ilgi artarken, Geçtiğimiz sezon Şampiyonu Deniz Denner, 2023  Tırmanma Şampiyonasında adından söz ettiren Loucas Christoforou ve Salih Çelikkaya , daha önceki sezonların başarılı sürücüsü Kemal Topçuoğlu , E4 Kategörisi son şampiyonu Ahmet Bağrıaçık'ın da içinde bulunduğu 23 sürücü Karaağaç'ta en iyi zaman için yarışacaklar. Başarılı drift pilotlarımızın drift şovları ile başlayacak olan yarış, saat 10.45 de başlayacak.

Basel Holding ana sponsorluğunda gerçekleşecek Şampiyonanın , Tuning Torch 1. Tırmanma Yarışı ,Avenue Dereboyu,Eurol,Near East Bank,Limon,Gopro,Genpower,Aveon Sigorta,Polaris ve Rinata Parts katkıları ile de yapılacak ve ilginin oldukça fazla olması bekleniyor. 14 Nisan Pazar günü saat 10.45 da start alacak olan yarışta seyirci alanı Karaağaç Yolu Üzeri'nde ve Servis Alanı ise Karaağaç-Esentepe kavşağında olacak.

Bu haber toplam 400 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.