“İçim rahat, başım dik!”

“İçim rahat, başım dik!”

AKSA Süper Lig’de kötü gidişat içinde bulunan China Bazaar Gençlik Gücü, deneyimli futbolcu Mustafa Yaşınses’i kadro dışı bıraktı.

A+A-

Yaşınses sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı. Son haftalarda sakatlığı olmasına rağmen fedakarlık yaparak maçları acı dolu şekilde elinden geleni yapmaya çalıştığını belirten Yaşınses, “İçim rahat, başım dik!” ifadelerini kullandı. Yaşınses’in paylaşımı şu şekilde:

 

“Kadro Dışı haberleri üzerine; 2023-2024 sezonunun henüz daha ilk haftalarında eski kulübümün yaşadığı maddi sıkıntıdan dolayı mecburen beni transfer dönemi bile açılmadan pek de seçme şansım olmadan satmak zorunda kalır ve Gençlik Gücü’ne transferim gerçekleşir. Seçme şansımın olmayışı Gençlik Gücü’nü istemediğimden değil, eski kulübümün ve takım arkadaşlarımın gireceği zor durumdur yanlış anlaşılmasın. Her şeyin aslında çok da güzel başladığı, hocamız Derviş Kolcu önderliğinde güzel bir kamp dönemi geçirdiğimiz sezon ortası kampından sonra hem saha içi hem saha dışı elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım. Hiçbir zaman ‘ben’ diyenlerden değil ‘biz’ diyenlerden oldum. 6 hafta önce oynanan maçta bileğimden sakatlandım ve 2 noktada 2. derece yırtık oluştu. Buna rağmen özel hayatımdan, işimden fedakarlık ederek her maç acı dolu, fizik tedavilerle iğnelerle maçlara çıkarıldım, elimden geleni en azından yapmaya çalıştım. Kötü gidişin faturası tek problem benmişim gibi bana kesildi. Bugüne kadar ne takımı bu kişi benden daha çok alır diye yarı yolda bırakıp kaçtım, ne habersizce uçağa binip bir daha gelmeycem diyerek ayrıldım, ne sahada kahraman olmaya çalışarak bencil davrandım, ne de yalandan antrenman yaparım deyip birilerini kandırdım, ne de bazı yöneticileri arayıp kötü gidişi başka takım arkadaşlarımı kötüleyerek onların üzerine yıkmaya çalıştım. İçim rahat, başım dik! Yeni sezonda görüşmek üzere. Saygılarımla.”

Bu haber toplam 666 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.