“Hedefimiz çıtayı yüksekte tutmak”

“Hedefimiz çıtayı yüksekte tutmak”

Yenidüzen Yılın Spor Ödülleri’nde okurların oyları ile ‘Yılın Yöneticisi’ olan Burçin Aliusta: “Evimde birçok kupa ve plaket var. Ancak bu kazandığım ödülün anlamı çok büyük. Bu ödül, emek, fedakârlık ve ekip ruhunun ürünüdür”

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

Yenidüzen Gazetesi’nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 22’ncisini gerçekleştirdiği Yılın Spor Ödülleri’nin Gala Gecesi geçtiğimiz günlerde yapıldı. Okuyucuların oylarıyla Yılın Yöneticisi kategorisinde Motorsporları dalında aday gösterilerek 1’inci gelen Burçin Aliusta, klasik otomobil camiasındaki hem geçtiğimiz yılı, hem de önümüzdeki süreçteki hedeflerini anlattı.

 

Aliusta: “Bu ödül, emek, fedakârlık ve ekip ruhunun bir ürünüdür”

Klasik otomobil camiası içerisinde önemli çalışmalara imza atan ve Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği Başkanlığı görevini yürüten Burçin Aliusta, elde edilen bu başarının bir ekip ruhu çalışmasının ürünü olduğunu ifade etti.

Aliusta; “Evimde birçok kupa ve plaket var. Ancak bu kazandığım ödülün anlamı çok büyük. Bu ödül, emek, fedakârlık ve ekip ruhunun ürünüdür. Klasik otomobil camiasına hizmet vermek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Küçük bir ekiple büyük çalışmalar yapmak içerisindeyiz. Çalışmalarımız her yıl artarak devam ediyor. Gittikçe büyümeye devam edeceğiz. Destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

“7 buçuk aya sığdırılmış 11 faaliyet yaptık”

Klasik otomobil dalında dolu dolu bir yıl geçirdiklerini anlatan Burçin Aliusta, geçen sezonu oldukça yoğun geçirdiklerini, her sezon bir önceki sezondan daha iyi olmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. Aliusta; “2018 yılı Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin (KTKOD) 14’üncü yılı olması sebebiyle altın yılıydı. 7 buçuk aya sığdırılmış 11 faaliyet yaptık. Geçen yıl, 745 klasik araca hizmet ettik. 2018 yılında üye sayımızı arttırdık. Bir sivil toplum örgütü olarak hareket ettik. Özellikle sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan hiç kaçınmadık. Yaptığımız çalışmaların kapsamında hastane odaları restore ettik, dergiler çıkardık. Kısaca elimizden gelen her şeye imza attık diyebilirim.

 

“Daha iyi olmayı hedefliyoruz”

“Bu sezon şu anda devam ediyor. Şu ana kadar 7 faaliyet gerçekleştirdik” diyen Aliusta şunları kaydetti: “Geçen yıl sayısı 745 olan klasik aracımızın bu yıl 1000 olması için çaba sarf etmekteyiz. Her sezon bir önceki sezona göre daha iyi olmayı hedefliyoruz. Her zaman çıtayı yüksekte tutacağız. Bu konuda da hiç usanmadan çalışmalara devam edeceğiz. Herkesin bizi izlemesini temenni ederim.” 

Bu haber toplam 1116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.