“Hedefi olan camiaya geldim”

“Hedefi olan camiaya geldim”

Binatlı’nın yeni transferi Burak Sarıkaya açıklamalarda bulundu

A+A-

Halit DAĞ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Binatlı'nın yeni transferi Burak Sarıkaya YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.

 

“Binatlı gelmemi çok istemişti”

Binatlı’nın yeni transferlerinden Burak Sarıkaya, YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, Binatlı kulübün ısrarlı bir şekilde kendisini istediğini ve bu yüzden bu kulübü tercih ettiğini söyledi. Sarıkaya; “Türkiye'ye dönüp futbol hayatıma orda devam etme kararı almıştım. Bunun temel sebeplerinden birisi eski kulübümün yüksek bonservis bedeli istemesi ve verilen sözlerin tutulmamasıydı. Geçmişte yaşadığım sıkıntılardan sonra kalmak istemiyordum. Türkiye’de anlaştığım takım ile kamptayken birçok takımdan teklif aldım. Gelen teklifler arasında Binatlı en çok istekli olan takımdı. Kulüp başkanı Orsel Neşe ile sıkça telefon görüşmesi yapıyorduk. Beni ne kadar istediklerini hissettim ve kulüplerin de anlaşması sonucu Binatlı’ya transfer oldum. Hedefi olan bir camiaya geldiğimin bilincindeyim. Binatlı için elimden gelenin yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Ülkeye dönmemdeki en büyük etkenlerden birisi de Abdullah Uluçhan'dır. Onun desteğinin olması bir futbolcu için ekstra motivasyon sağlamaktadır” dedi.

 

“Beklediğimin üstünde bir ortamla karşılaştım”

Burak Sarıkaya; “Transfer döneminde takıma kaliteli isimler transfer edildi. Takıma katıldığımda beklentim iyi bir ortamdı. Ancak beklediğimin üstünde bir ortam ile karşılaştım. Arkadaşlık ilişkileri en üst düzeydedir. hHç yabancılık çekmedim. Futbolcu mutlu olduğu ortamda daha verimli olur. Yorucu ve verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Sezon içinde kampın yararlarını göreceğimizi düşünüyorum” dedi.

 

“Hedefimiz üst sıralar”

Deneyimli oyuncu,  kadro itibarı ile üst sıralara oynayan bir ekip olmak istediklerini, özellikle kendi sahalarında çok dişli bir takım olup, taraftar desteğiyle üst sıralarda yer almak istediklerini ifade etti.

Bu haber toplam 2099 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.