Hedef yeni yılın ilk antrenmanını tesiste yapmak

Hedef yeni yılın ilk antrenmanını tesiste yapmak

Doğan Türk Birliği’nin antrenman ve sosyal tesis projesinde artık sahaya girmeye sayılı gün kaldı

A+A-

Doğan Türk Birliği’nin antrenman ve sosyal tesis projesinde çalışmalar devam ederken, Girne’de Rauf Denktaş Poligonu yanında yapımı süren tesis için de geri sayım devam ediyor. Kulüp başkanı Bayar Piskobulu yaptığı açıklamada, 2023 yılının ilk antrenmanını yeni tesiste yapmak için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

 

YENİDÜZEN’e açıklamada bulunan Bayar Piskobulu, sahaya yapılan kış çimi ekimi sonrasında bu hedefi koyduklarını ifade etti. Geçtiğimiz yıl haziran ayında elektrik olmadığı için ekilmesi gereken paspalum çiminin ekilememesi sonrasında zeminin geciktiğini, şu anda kış çimi ile başlayıp haziran ayında da paspalum çim ekiminin yapılacağını, böylelikle daha sağlıklı bir çim zemine sahip olacaklarını söyledi.

“Bir aksilik çıkmazsa 2023 yılının ilk antrenmanını tesisimizde yapmak istiyoruz” diyen Bayar Piskobulu, “Daha sonra da öncelikli olarak sporcu ihtiyacına göre tesisin diğer kısımları bitecek. Soyunma odalarının altyapısı şu anda çekiliyor, bütün siparişler verildi. İlk olarak soyunma odalarını da bitirdikten sonra tesisin diğer kısımlarını da mart ayı gibi bitirmeyi amaçlıyoruz” açıklamasını yaptı.

Hem antrenman hem de sosyal tesis amacıyla yürütülen proje için bu yılın başlarında çalışmalar başlatılmıştı.

 

Bu haber toplam 783 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.