DTB’de tesisleşme hız kesmiyor

DTB’de tesisleşme hız kesmiyor

Doğan Türk Birliği’nin antrenman tesisi için ilk somut adımlar gerekli izinlerin alınması ile birlikte başladı

A+A-

PİSKOBULU: “GURURLUYUM”… “Dokuz yıldır canla başla çalıştığım, başkan olduğum günden beridir de en büyük hedeflerim, hayallerimden bir tanesi, bu kulübe yeni kulüp binası ve bir sosyal tesis şeklinde antrenman sahası kazandırmaktı. Bu girişimi başlattığımız için gururluyum”

 

Doğan Türk Birliği’nin tesisleşme yönünde yaptığı çalışmalar devam ediyor. Girne’nin sarı lacivertli kulübü bir yandan Mete Adanır Stadı’nın yanına başlattığı kulüp binası tesisinin inşaatını sürdürürken, diğer yandan da Rauf Raif Denktaş Atış Poligonu yanında kendilerine verilen araziye çim saha yapımı projesinde ilk somut adımı attı.

Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu SPOR YENİ'ye yaptığı açıklamada mevcut ilerleyiş ve kulübe tesis kazandıracak olmaktan dolayı gururlu olduğunu söyledi.

4c2a738f-b6e0-4e96-9ac9-e929912f552d.jpg

Piskobulu: İzinler alındı, inşaat ve drenaj çalışmaları başladı

Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu yaptığı açıklamada yeni kulüp tesisinin inşaatına ve drenaj çalışmalarına tüm gerekli izinler alınarak başladığını belirtti. Çim saha yapımı ve drenaj çalışmasını Korman Construction’ın üstlendiğini aktaran Piskobulu, tesis inşaatının Tunç Adanır Mimarlık Bürosu tarafından çizildiğini, inşaat yapımının Tekno Design’ın üstlendiğini duyurdu. Piskobulu, Doğan Türk Birliği’ne göstermiş oldukları ilgi, alaka ve ülke sporuna kazandıracakları bu tesise koydukları katkıdan dolayı taraflara da teşekkür etti.

59475181-5c28-4dd1-b864-a139707a594e.jpg

Farklı boyutlarda iki çim saha olacak

SPOR YENİ'ye açıklamada bulunan Doğan Türk Birliği başkanı Bayar Piskobulu, Rauf Raif Denktaş Atış Poligonu altındaki yerdeki tesisin bir tarafından çim sahaların, diğer tarafında da tesis binalarının olacağını söyledi. Çim saha zemini için kaliteli bir drenaj için çalışmaların başladığını, tesiste biri 82x55 diğeri 55x40 metre boyutlarında olacak şekilde iki çim sahanın olacağını aktardı.

2d03fb8a-fd84-4791-9cb7-bc3bccf2c671.jpg

“Gururluyum”

Devam eden tesislerle ilgili de görüşlerini aktaran Başkan Piskobulu, “Dokuz yıldır canla başla çalıştığım, başkan olduğum günden beridir de en büyük hedeflerim, hayallerimden bir tanesi olan bu kulübe yeni kulüp binası ve bir sosyal tesis şeklinde antrenman sahası kazandırmaktı” dedi. Piskobulu, “Bu girişimi başlattığımız için gururluyum. Umarım Allah bitirmeyi nasip eder. Sonra da Doğan Türk Birliği’nin hizmetine en iyi şekilde açarız” ifadelerini kullandı. Piskobulu üzerine her zaman basarak vurguladığı bir şey olduğunu, bu tesisin uygun olduğu zamanlarda da tüm ülke gençliğine açık olacağını sözlerine ekledi.

 

Bu haber toplam 851 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.