Hakemler testte terledi

Hakemler testte terledi

Atletik teste tabi tutulan 81 hakemin 68 tanesi testi geçerek başarılı olurken, 13 isim başarısız oldu.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından düzenlenen sezon öncesi atletik test, dün Atatürk Stadı’nda gerçekleştirildi. Teste 81 hakem katılım gösterirken bu hakemlerden 13 tanesi başarısız oldu, 68 tanesi testi geçti. A Klasman’dan 3, B Klasman’dan 3 hakem başarısız olurken, C Klasman’dan 6 ve klasman yardımcı hakemlerden de 1 hakem testi geçemedi. Liglerin ilk haftasının ardından testi geçemeyen hakemlere mazeret testi uygulanacak. Bu hakemler liglerin ilk haftasında görev yapamayacak.

 

Seminer Özcanhan onuruna

KTFF - MHK Sezon Öncesi 2017-2018 Futbol Sezonu seminerini Özcan Özcanhan’ın onuruna gerçekleştiriyor. Seminer, 13-15 Eylül 2017 tarihleri arasında Girne Grand Pasha otelde gerçekleşecek.

Üst, A,B ve Yardımcı Hakem Klasmanı'nda yer alan hakemlerin katılacağı seminere Türkiye Futbol Federasyonu MHK Üyesi Ahmet Erdoğan ve eğitimci Muammer Tokat katkı koyacak. TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı'nın da konuk olacağı Özcan Özcanhan Hakem Semineri'nde, TFF-MHK Sezon Öncesi Hakem Semineri'ndeki eğitimlerin aynısı uygulanacak. Ayrıca hakemlere 2016-2017 Futbol Sezonundaki maçlardan klipler ders olarak aktarılacak ve grup çalışmalarıyla eğitim yapılacak.

Bu haber toplam 2544 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.