Güneyde kayıplarımız için saygı duruşu

Güneyde kayıplarımız için saygı duruşu

Kıbrıs Voleybol Federasyonu, Türkiye’de yaşanan deprem felaketinde Adıyaman’da hayatını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji kafilesi için bu hafta oynanacak müsabakalarda bir dakikalık saygı duruşu yapılacağını açıkladı.

A+A-

Salı günü oynanan karşılaşmalar öncesinde saygı duruşu gerçekleştirildi.

Federasyon tarafından yapılan duyuru aynı zamanda Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) sayfasında da yayınlandı. Kıbrıs Voleybol Federasyonu ayrıca Olympiada Neapolis takımının yaşamını yitirenlerin aileleri için sembolik bir para yardımında da bulunduğunu duyurdu.

                                                                                        

Kıbrıs Voleybol Federasyonu, salı günü yaptığı duyuruda, Türkiye’yi vuran deprem felaketinde yaşamını yitirenlerin ailelerine üzüntü ve taziyelerini sunduğunu açıkladı. Federasyon Kıbrıslı Türklerin yoğun yaslarına duyduğu üzüntünün bir göstergesi olarak bu hafta oynanacak A kategorisi kadınlar ve erkekler maçlarında birer dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını ifade etti. Salı günü oynanan maçlar öncesinde ise saygı duruşunda bulunuldu.

 

Federasyon yaptığı bir diğer açıklamada depremde hayatını kaybedenlerin anısına Olympiada Neapolis takımının sembolik olarak 500 Euro tutarındaki rakamı Pancyprian Gönüllü Konseyi hesabına yatırdığını duyurdu. Yaşanan üzücü olay karşısında takımın üyeleri, antrenörler, sporcuların derin üzüntü duyduğu da açıklamada ifade edildi.

Bu haber toplam 614 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.